Dragan Marković novi-stari predsednik Narodnog pokreta Srbije Bor 1Foto: NPS Bor

Na izbornoj Skupštini Narodnog pokreta Srbije u Boru izabrano je rukovodstvo gradskog odbora i Izvršni odbor gradskog odbora. Dragan Marković, izabran je za predsednika gradskog odbora.

Izabran je gradski odbor NPS u Boru od 19 članova, predsednik i dva potpredsednika odbora, kao i Izvršni odbor gradskog odbora sa osam članova.

Nakon radnog dela u svečanom delu su se obratili Dragan Marković, predsednik gradskog odbora, predsednik IO NPS Nenad Milojičić, kao i gosti iz drugih političkih opcija u gradu.

Dragan Marković, predsednik gradskog odbora NPS u Boru je u obraćanju nagovestio da će se Narodni pokret Srbije u Boru boriti za smenu, kako kaže, “korumpirane vlasti u Boru koja je uništila javni sektor, obesmislila javne nabavke, dozvolila da Bor ima najgore puteve u Srbiji, prljave ulice i parkove, loše grejanje, a građane u selima i gradu ostavila na cedilu i tretira ih kao podanike”.

“Uzalud preko osam milijardi dinara u budžetu kada se taj novac troši bez prioriteta, na sumnjive projekte, bez adekvatnog nadzora, sa direktorima u vd stanju. Smena nedomaćinske vlasti, kojoj su važniji šoping mol i akva park od nove bolnice, je za početak, osnovni zadatak. Nakon smene vlasti otkriće se sve afere i putevi kriminalnog trošenja novca. U zajedničkoj borbi dobrodošli su svi oni koji žele da Bor bude grad u pravom smislu te reči a Borani ponosni građani, koji zbog sveukupne situacije i rudarskih aktivnosti zaslužuju mnogo bolje životne uslove. Otkrivanje nezakonitih radnji i rad na terenu biće osnova delovanja gradskog odbora”, kazao je Marković.

Nenad Milojičić, predsednik Izvršnog odbora NPS je istakao da je cilj Narodnog pokreta Srbije smena aktuelne vlasti koja je, kako on ističe, “kriminalizovala državu”, uništila institucije, medije pretvorila u  propagandni servis Aleksandra Vučića i SNS, prodala Timočku krajinu i nacionalne interese i nakon toga procesuiranje svih odgovornih za kriminalne radnje, od lokala do vrha.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari