Dragan Marković Palma (JS): Za 16 godina, vodili smo 50.000 Jagodinaca u inostranstvo 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/MO)

Predsednik Skupštine grada Jagodine i stranke Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma izjavio je danas da je u poslednjih 16 godina, o trošku donatora, u neku stranu državu putovalo ukupno 50.000 Jagodinaca.

Marković je na današnjoj konferenciji za novinare, kako je preneo njegov kabinet u saopštenju, najavio da će 300 osoba, većinom iz Jagodine, voditi u Beč od 18. do 20. marta.

„U Beč putuju taksisti, frizeri i kozmetičari, dobrovoljni davaoci krvi, predstavnici laboratorija, samostalnih trgovinskih i zanatskih radnji, prodavnica, cvećara, butika, njih ukupno 300“, kazao je Marković.

Dodao je da ceo trošak putovanja kao i do sada plaćaju donatori, među kojima je i Jedinstvena Srbija, koja učestvuje novcem koji dobija iz državnog budžeta, na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije.

Marković Palma je naveo i da će se politički deo delegacije, koju će on predvoditi kao predsednik Grupe prijateljstva Skupštine Srbije i Austrije, sastati sa predsednicom parlamentarne grupe prijateljstva Austrije Gudrun Kugler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari