Dragomir Anđelković: Vučićev govor u UN o Kosovu u neskladu sa njegovim postupcima

Ostavite komentar


  1. Srrbija je radila i radi sa briselom radi mira ali uz brisela nema nista niti mira zato bi trebala srbija svega sa odbaci to pravo srbija ima !!!

  2. U redu,ako mi imamo pravo da branimo Kosovo,zasto Ukrajina nema pravo da brani svoje teritorije od Ruskih agresora.

  3. Šta to bi sa Anđelkovićem. Čòvek se nije skidao sa Pinkà hvaleći mudru i vizionarsku politiku Vučića, a sad ovako. Verovatno bio konkurs negde, pa prešo.

  4. Тачно тако. Украјина никада није ратовала против свог сопственог становништва. Донбас и Луганск су Русија)

  5. Ko je zaboravio na :“Neću da se kandidujem, Karlovac, Karlobag, Virovitica, ne dam ovog ili onog, može da zove bajden, makro…“…?!
    Da li ima još neko ko veruje praznim rečima…?!

  6. Vučić je egzibicionista izdao je Kosmet radi obećanja Nobelove nagrade na koju je alav.Priče o razlozima napada Nato pakta na Srbiju su iz Holivudske škole.

  7. Stvarno su dosadni iz DS-a cutava politika im se svodi na kritikama. Sada analiziraju i kritikuju AV pre su to radili sa Milosevicem da li oni umeju nesto drugo da ponude osim kritike

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.