Drecun: Albanci prave vojsku Kosova uz podršku nekih članova NATO

Ostavite komentar


  1. Oni imajuu vosjku jos od 1999, i farse koju je KFOR suprotno rezoluciji ucestvovao u stvaranj u drzavenih ijnstitucija pa i vojske. Od 1999. do danas.

  2. Spremaj uprtace..!.Mani se vojno-politckih analiza,uz melodije PGP-a,i muzike uz koje smo proslavili tudju golgotu,proteklih dana…

  3. Hvala gospodine Drecune sto brines u one „postene“ Albance koji tokom rata su ubijeni ili bog zna sta, ali ako tolko volis Albance molim te da nam kazes gde su 2.500 Civilni Albanaca ubijeni tokom Rata u Kosovo? I tada bi svi Albanci veruju u tebe do tada nemoj da me nasmejes.

Ostavite komentar


Politika

Milica Đurđević Stamenkovski: Srbija i Republika Srpska su jedna porodica 10

Milica Đurđević Stamenkovski: Srbija i Republika Srpska su jedna porodica

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je danas na Fruškoj gori da su Srbija i Republika Srpska jedna porodica i da je upravo ta povezanost doprinela zajedničkom nastupu "na međunarodnoj pozornici gde se branila čast, dostojanstvo i nacionalni ponos", saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.