Drecun: Formiranje vojske Kosova završetak legalizacije terorističke OVK

Ostavite komentar


  1. Drecunova izjave su isto kao da, Taci izjavi, kupovanje oruzja vojska Srbije vrši legalizaciju genocida nad Albanskim narodom na Kosovu

    1. Kojeg genocida? Znas li ti uopste sta je genocid? Znas li ti sta je uopste drzava a sta protektorat?

      1. Pa sudeći po onome šta se desilo u Srebrenici ili mrtvim leševi pronađeni u hladnjačama u Batajnici, Perućcu, Petrovom selu i Rudnici, nije teško zaključiti šta je genocid i ko nad kime ga je načinio, u ostalom oko svih navedenih događanja postoje sudske presude i rezolucija Evropskog parlamenta
        Mislim da sam bio kratak i jasan!

  2. Nikada nije bila ilegalna….samo vi hocete takvu da je vidite!!! Sto pre se pomirite sa realnoscu,to bolje, i lakse ce da prodje!?

    1. Aman bre, promenite plocu,naplatiste Vas patriotski zanos sa Gazimestana,i to debelo…!!

    1. Очито је да Г-дин Вучић нема подршку запаних сила које крје свет иако је Г-дин Вучић и Г-дин Дрецун много пута јавно изјавио да је „Србија уважена као никад до садаˮ, „САД су спремне да слушају Србијуˮ… Лажовчине, продавци магле са којима ће Србија пострадати још више.

  3. Vi se gospidine Drecun iskljucivo bavite konstatacijama.Mi nismo ni slepi,ni nepismeni,ni glupi da biste nam vi prepricavali stvari.Vi platu ne primate za to vec da kao vlast radite na ocuvanju interesa Republike Srbije.Ocigledno je da Vas sef Vucic i vi jedino brinete o interesima Kosova jer od kada ste vi na vlasti oni su u delo sproveli sve sto su hteli a vi sve sto ste obecavali nista niste uradili

  4. Protiv kosovskih srba,,rat,, vodi srpska politika u Beogradu.Pojedine srbe ubija,koji ne misli kao oni, a ostali deo srba tera da zive pod vlascu kriminalaca tipa Radojcica ili Veseljinovica.Vojska Kosova nece ratovati nikad protiv svojih gradjana srpke nacionalnosti.

  5. EU mora brzo da reaguje inače se Albanci neće umiriti dok ne proteraju i etnički očiste sever Kosova.

  6. To je počelo tako što je vaš Sloba, Voja i & NASILNIM PUTEM stušio ustav iz 1974 YU

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.