Drecun o špijuniranju: Protiv Srbije se već dugo vodi niz hibridnih operacija

Ostavite komentar


  1. Nikakvi spinovi poput „životno ugroženog“ zdravlja AV, špijunske afere, … ne mogu da skrenu pažnju javnosti sa afere Krušik. Pitam se šta je sledeće? Verovatno će AV sa svojim poslovnim partnerom Tačijem da smisli nešto na granici sa Kosovom ili neku sličnu predstavu i da nas time zamajava danima.

  2. A zasto BIA, kad je toliko informisana, ne daje nikakvu izjavu o zabranjenom izvozu Krusikovog oruzja uz pomoc oba Stefanovica?

  3. Alo, bre, Rusi vam vršljaju po kući a vama su krivi oni koji su vam to otkrili. Ista fora kao kod Krušika – krivi su uzbunjivači i novinari a ne lopovi.

  4. Izgleda da nije problem špijunska aktivnost Rusije u Srbiji (potpuno nepotrebna, patrJote /rusofili će im reći sve što ih interesuje), već što je to obelodanjeno, čuj, pred dolazak Putina.No, siguran sam da će nam Putin oprostiti što nas je špijunirao i biće sve u redu.-

  5. Sta se krije od “ braca “ Rusa , kada ste svo rashodovano oruzje 60 – ih godina , dobili od njih , one stare “ kante “ od MIG – ova 29 pa cak i “ makete “ S 400 i “ Pancira “ …a … mozda “ leteca “ sns kola , eventualno planovi za VW em cak i nacin gusenja svake opozicione istinite reci ste “ dobili dzabe “ od Vladimira pa ste stvarno “ smesno glupi “ sa ovom “ spijunskom aferom “
    Nego ….jeli se Suzana oporavila od rastanka sa onim spijunom …bio je Francuz ? ? ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.