"Dritane, još mogu da stojim": Vučić na Sajmu vina - zagrljaj sa Đokovićem, obilazak sa liderima Balkana i "barbaresko" sa Danilom 1Foto: FoNet/ Zoran Mrđa

Predsednik Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Dmitar Kovačevski, Edi Rama, premijer Crne Gore Dritan Abazović i premijerka Ana Brnabić posetili su nekoliko štandova izlagača vina na Sajmu, a mediji su kao najzanimljivije detalje preneli susrete sa teniserom Novakom Đokovićem i Vučićevim sinom Danilom.

Kod štanda porodiče Ðoković, koja je takođe proizvođač vina, su se Vučić i Novak Đoković su se srdačno pozdravili.

– Evo uhvatili su me malo u krug, a ja nisam naviko da pijem – rekao je Đoković na štandu vinarije svoje porodice, preneli su mediji.
Vučić je pitao šta je najbolje što Ðokovići prave do vina, a na odgovor da je to šardone, predsednik je zaključio da je njega najteže napraviti.

– Ajde Novače, da pobeđuješ još mnogo godina. Živeli – nazdravio je Vučić, a zatim je usledilo zajedničko fotografisanje sa muškim članovima porodice Ðoković, preneli su portali.

Vučić je rekao teniseru da su on, njegov otac i stric pozvani da večeras prisustvuju svečanoj večeri u Predsedništvu.

Tokom obilaska predsednik je sa liderima Balkana, obišao i štand na kom mu je uslugu pružio njegov sin Danilo Vučić, koji je predstavio vinoteku “Wine and pleasure” u kojoj radi.

– On radi u toj vinoteci. Moj sin ume i da služi i sve. Sine daj nam Barbaresko, vidite kako ume da sipa i on koliko treba. Hvala sine! Nije lako posle svega ovoga piti i barbaresko – rekao je Vučić, preneli su mediji.

Prilikom posete štandovima proizvođača iz Crne Gore, Vučić, Abazović i Kovačevski probali su neka nova bela vina, preneli su mediji.

– Znaš po čemu je karakterističan crnogoski štand, jedini ima stolicu – našalio se Abazović.

– Dritane, još mogu da stojim – odgovorio je Vučić, ali je zatim ipak pozvao sina Danila da mu pomogne u degustaciji, navode portali.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari