Vučić na sajmu u Đokovićevom zagrljaju: "Probao sam najbolja vina i pozdravio se sa našim šampionom" 1Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Međunarodni sajam vina koji se održava na Beogradskom sajmu, a tom prilikom susreo se i sa našim najslavnijim teniserom Novakom Đokovićem.

„Probali smo danas razna vina, najbolja od najboljih! Nazdravili smo slozi, zajedništvu, sadašnjim i budućim projektima, budućnosti Balkana, bogatog i otvorenog za sve!“, objavio je predsednik na svom Instagram profilu.

Na Vučićevoj Instagram objavi, pored lica sa političke scene, može se videti i teniser Novak Đoković kako se grli sa predsednikom.

„Pozdravio sam se i sa našim šampionom, našim @djokernole, najboljim na svetu! Živeli!“, napisao je Vučić.

Ranije danas, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da je Međunarodni sajam vina, najveći do sada i da je za Beograd i Srbiju velika stvar što su domaćin sajma.

On je Radioteleviziji Srbije rekao da će na sajmu nastupiti čak 400 izlagača, oko 360 prodavaca vina i 40 destilerija iz 22 zemlje.

Sajam je prvenstveno namenjen velikim kupcima, distributerima za maloprodaju i veleprodaju, ali će biti otvoren i za posetioce svakog dana od 16 do 20 časova.

„Ponosan sam što smo uspeli da obezbedimo 100 velikih distributera, koji mogu da dođu, pogledaju i sklope nove ugovore, što je nama najvažnije“, istakao je Čadež.

Takođe, premijer Dritan Abazović  na poziv organizatora doputovao je u Beograd gde učestvuje na Međunarodnom sajmu vina „Vinska vizija Otvoreni Balkan“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari