Državni vrh još nema plan o tome šta posle razgovora

* Predsednik Srbije želi da čuje mišljenje i predloge svih zainteresovanih, ali ima svoj predlog. Njega će, kako kaže, reći domaćoj i svetskoj javnosti, posle obavljenih razgovora
U septembru počinje unutrašnji dijalog o Kosovu koji pokreće predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa niste valjda mislili da ce on stvarno da izvrsi konsultacije i da pocne da resava pitanje KiM. Kao sto znate, on jedino funkcionise kad je pod nekom tenzijom. Svakih pet sest meseci neki izbori. Vecite kampanje,stalno u centru paznje. Sad kad vise nema sta, on izmislja neke tenzije, samo da bi bio u centru paznje. U sizofrenom nastupu on ne bira sredstva ni teme samo da je on u misiji. Setite se spasavanje deteta,helikoptera … To je i ovo sad. Kad ga priteraju uz duvar, on ce potpisati priznanje, ( bez konsultacija) a onda na pinku kriviti svakog, od kralja Aleksandra, do danas, kako su svi bili budale a eto njega stavili u situaciju da mora da ovo uradi zarad mira na Balkanu. Nije mogao da gleda kako nasa deca idu rat pa je zato morao da potpise priznanje. Zivi bili pa videli.

  2. E, ovaj nas prvo 99““ uveo u rat zbog Kosova, a sada misli da ga prizna i još da za to nas optuži.
    Neće moći burazere tako.
    Sam ćeš to da odrobijaš.

  3. Pa kad je vučić uopšte imao plan za bilo šta sem za sopstveno punjenje džepova narodnim parama? Saterali ga poslodavci u ćošak, došlo vreme za naplatu tzv međunarodne podrške, pa naš predsedničić vapi za idejom kako sprovesti otcepljenje Kosova a da on, kao, ne isprlja prstiće. I svako ko se primi na ovu njegovu podlu zamisao, ne zavređuje ni zrno poštovanja.

  4. Poštovano uredništvo, molim vas da umesto besmislenog niza verifikacija automobila i saobraćajnih znakova, za potrebe verifikacije komentara i ocena komentara, uvedete pitanja iz oblasti gramatike i pravopisa. Očistićete se od botova trajno.

  5. To sto je rekao lider Dveri Bosko Obradovic,plus izjava patrijatja Irineja (da se oteta zemlja vraca silom,a ne molbama – citaj: ne molbama neprijatelju da vrati oteto, jer na taj nacin nije vracena nijedna oteta teritorija na zemaljskom globu!, – odnosno, da je poklonjeno trajno otudjenje) jedino je prihvatljiva opcija.Sve drugo je (a to nudi Vucic,kako je i obecao,pri dolasku na vlast, banditims sa Zapada,koji otvoteno i drsko unistavaju Srbiju kao drzavu i Srbe kao narod) – sve drugo,svaka druga opcija, je brutalna izdaja!Nemoj bar nas pismene i dobro obavijestene Srbe,kakvih ima poprilucno,mnogo vise nego sto je bezobrazna Vuciceva racunica – nemoj niko da vrijedja nasu ljubav prema sopstvenoj,nezamenjivoj zemlji,koja se zove: Srbija,cjelovuta,naravno,sa Kosovom i.Metohijom u svom sastavu!

  6. I ovaj, navodno, traženi od strane A. Vučića, dijalog, tj. konsultacije sa javnošću o pitanju KiM je farsa, koja se mogla i očekivati od dotičnog. On je obavio konsultacije sa Amerima, doneo odluku, ostaje samo da vidimo kako će da je "upakuje", a da je on tu najmanje umešan. Nadam se da će se Srbi probuditi iz anestezije i reagovati. Ili više nećemo biti Srbi. A tako su se na početku kampanje za vlast, koju su na žalost dobili, zaklinjali na očuvanje teritorijalnog suvereniteta i integriteta, a pogotovo svete srpske zemlje na Kosovu, kolevke srpstva… Dešava se ono čega smo se pribojavali, a potajno se nadali da ipak neće da se desi… Jbg…

  7. Prema ovim svidjanjima i ne svidjanjima na komentarima moze da se zakljuci da bi 90% glasalo za priznanje svete zemlje. Salim se to botici botuju, Kij. Imajte vere ljudi, i Jevreji su se nakon hiljadu i nesto godina vratili na njihovu obecanu zemlju, svake godine ponavljajuci recenicu "Sledece godine u Jerusalemu", pa se nadam da ce i nas narod jednoga dana, a okupatore da protera za sva vremena! ⛪

  8. i tako dok ne ispere mozak citaocima informera i gledaocima pinka,košave… eto nama briselskog sporazuma,novog ustava i na kraju nezavisnog kosova priznatog od strane Srbije.
    Samo da se vlasi ne dosete , tu je nobel da zacini ““veličanstvenu““ politiku (iz..ju) …

  9. Poitickog dijaloga sa Albancima nikada nije ni bilo; ni 1968 ni 1981 ni devedesetih. Samo policija, vojska pa udri Arbanase! Dosadilo ljudima da ih srpska policija i vojska maltretira, da su im skole pozatvarane, da su celo stolece gradjani drugog reda. Uzeli stvar u svoje ruke, osnovali gerilski pokret OVK (kao Tito partizanski pokret) i otpoceli rat za nezavisnost, bas kao i Titotvi partizani protiv nacista i domacih izdajnika. Rat su dobili, zasto bi sada poklanjali svoju slobodu dojucerasnjim ugnjetavacima?

  10. Imaće kada mu je saopšte u Briselu!
    Boljeg nismo ni zaslužili, kad pogledam u šta se narod pretvorio….

  11. Ja sam se interno sa mojim ortacima kladio da ce vrhovni vodja prvo da prizna Kosovo, a posle da razjedini republiku Srpsku, izgleda da mi se smesi 50 eura.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.