Državno preduzeće Transnafta na braniku odbrane Vučića

Ostavite komentar


  1. Pred izbore 2008. njegova izjava je će raditi kod brata u firmi,ako izgubi.Tada je znao za ličnu kartu?Pred izbore 2012. obećano 100 milijardi evra ulaganja ako naprednjaci osvoje vlast (T.Nikolić).Pred vanredne izbore 2013. Z.Mihajlović,T.Nikolić i A.Vučić obećavaju jeftiniju struju za 20% ako dobiju poverenje gradjana.Neće biti partijskog zapošljavanja,niko neće imati više od jedne funkcije,svi direktori će biti birani na konkursima,svi tenderi će biti javni za gradjane,neće biti smanjenja plata i penzija…Ako AV i naprednjaci to obećaju,biće tako…za njihovu decu.2021…proverite akcize.poreze na imovinu,cene osnovnih prehrambenih i sredstava za ličnu higijenu,cenu struje,registracije vozila,dug države i javnih preduzeća…Obećanje,njihovo radovanje…u stranoj valuti.

  2. Dobro je da se neko setio dr Bogdana Kuzmanovića. Idealno se uklapa sa SNS bratijom. Novinari bi mogli malo da prekopaju arhive Kurira iz 2005 i 2006 godine, kada je imenovani bio na čelu DDOR-a Novi Sad. Većina tada iznetih stvari je bila tačna. Postao je poznat po tome što je, decembra 2005, kao generalni direktor DDOR-a, ovlastio predsednika Upravnog odbora Prof. dr Borisa Marovića da mu dodeli stan. Imalo bi se još svašta pričati.

  3. Potvršujem da je u DDOR-u svašta bilo, jedino je Đorđe pogrešio, to sa stanom je bilo decembra 2004. godine,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.