DS: Gordana Čomić prvi zvanični kandidat

Ostavite komentar


  1. Koga jos zanima DS i njihovi kandidati kada su oni kada su bili na vlast sve unistili i upropastili i gradjane ne zanimaju.

  2. Mislim da se DS vise ne moze izvuci iz ambisa u kom je propala. Zbog pojedinaca koji su satrali stranku kako bi udovoljili sebi, oni su sada na dnu.

  3. Ofajdice se sa ovom gospodjom. Nastavlja se dalje posrnuce DS, a ja sam im predlozio najbolju varijantu – sahranu stranke.

  4. Svi su oni iz DS zavrsili svoju pricu i karijeru netrebaju oni nikome jer su sve radili za licni interes.

  5. Čestitke demokratskoj stranci što je posle velikih promšaja u stranačkoj politici i jedno vreme u izvršnoj vlasti, pošlo za rukom da za predsedničkog kandidata izaberu ličnost sa izraženim ličnim integritetom, sa univerzitetskom i poslaničkm iskustvom i borcem za ljudska prava, posebno za prava žena. Ako je najveći “greh” Gordane Čomić što ima 60 godina i što je jednom vodila svoju decu na crnogorsko primorje o državnom trošku, trebalo bi da joj oprostimo, ne samo poredeći je sa aktuelno najpopularnijim srpskim političarima kao što su podpredsednica Socijalističke partije Srbije -Slavica Đukić Dejanović (67 ) i predsednik Srpske napredne stranke – Aleksandar Vučić (48).

  6. DS i dalje ide pogresnim putem!Svi ovi predsednicki kandidati zajedno ne mogu da mu pomognu!Sahrana DS-a je neizbezna!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.