DS: Nedopustive izjave SPC

Ostavite komentar


  1. Нема разлога да се ликови баве политиком уколико не схватају друштвене односе,Патријарх Иринеј ништа друго није рекао што већ није рекао Папа у Италији,и то не само Италијанима већ свим грађанима католичке хришћанске вероисповести. То иначе за информацију говори и Кантеберијски Над Бискуп грађанима Англиканске вероисповести.
    Комунизам у покушају у својим изданцима младих зрелих људи ниче и испољава се свуда,са оваквим изјавама,које су више плод не образовања и затупљености него плод сврсисходног људског политичког ангажовања.Књигу у шаке,образујте се,а не само да дајете изјаве које не би могли да дате без политичких последица ни у једној цивилизованој секуларној Европској држави,то се односи на персоне од г-ђе Зоране,и од г-дина Омеровића,и од г-ђице Марине. Ако имамо Секуларну државу,то не значи ТУМАЧЕЊЕ примене закона да политичари имају статус заштићене Индијске краве верни својој КАСТИ без усвојеног Закона о пореклу имовине а са друге стране да нико не сме да каже своје мишљење грађанима Србије о значајним чињеницама смањења наталитета и броја грађана укључујући и нај више верске поглаваре православне хришчанске вере,све вероисповести у нашој држави имају идентичну поруку својим верницима ! О чему се овде ради ? Ко су ти људи у политичким партијама,шта они ту раде,за мене НИШТА !

  2. Potpuno su u pravu. Crkva se mnogo mesa u mnoge stvari, umesto da resi lopovluk, sramotu u svojim redovima. Pitam Irineja, od kad to crkva ima cenovnik?

  3. @Дејан.Р.Тошић: ono kad ti lik preporucuje da uzmes knjigu u sake i obrazujes se , sve uz bisere tipa: "Anglikanska veroispovest(?)" , "Nad Biskup", "ne obrazovanje", "Evropska drzava", "naj vise" , "Sekularna drzava"uz pravopisne idu i tematski nespojivi i besmisleni lavirinti autorovog ega, te zbilja nije jasno sta je svrha i poenta ovog komentara, sem radosti autora sto mu je isti objavljen.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.