DS: Pokrajinski sekretar zaposlio kćerku na visokoj poslovnoj školi

Ostavite komentar


  1. Pa sta, jel to krivicno delo, mozda nije ni zaposlena tamo a i da jeste, pa sta. Ne dam / izaberi licnost po zelji /. I tako, godine prolaze, zivot ide a mi sve gluplji i tuplji. Pozdrav

  2. Apsolutno se ne slazem sa ovom izjavom!To sto je cerka pokrajinskog sekretara ne mora da znaci da je posao dobila preko veze!Koliko vidim kvalifikacije ima,a zapocela je i doktorske studije.

  3. Prvo DS da odgovori na dva jednostavna pitanja:
    1. Da li to znači da deca današnjih funkcionera ne smeju da se zapošljavaju
    2. Da li u njihovo vreme nije bilo partijskog zapošljavanja

  4. Isidora Milošević je izabrana u zvanje nastavnika veština bez konkursa i suprotno odredbama Zakona o visokom obrazovanju. I Dragani Milić je najpre povereno izvođenje nastave čak i na master strukovnim studijama, pa je kasnije izabrana u nastavničko zvanje (predavač). Direktorka je do sada oterala tridesetak nastavnika i saradnika u nastavi koji su, uglavnom, svoje obaveze završavali na državnim fakultetima. Škola je već izgubila nekoliko radnih sporova (i nekoliko miliona dinara), ali državu to očigledno ne zanima jer je direktorka zaštićena od strane pomenutog pokrajinskog sekretara. O „liku i delu“ direktorke napisan je 2018. godine tekst „Doktor prepisivačkih nauka,“ jer je njena disertacija nešto malo dorađena magistarska teza. Interesantno je da zadržava „kadrove“ od kojih su neki završili redovne studije u 34-oj godini na FABUS-u (sada Educons), dok su drugi redovne studije započeli tek u 25-oj godini.

  5. Nista novo sto se tice ljudi iz DS, pa raspitajte se sta sada radi ex ministar Oliver Dulic, sta mu rade braca, imaju najvecu gradjevinsku firmu na severu Vojvodine, zaradilu su gradnjom stambenih zgrada vise od pet miliona evra, sta radi bivsi gradonacelnik Subotice Sasa Vucinic, kupuje stanove i zemljiste po Subotici kao sto mi kupujemo hleb, odnedavno je kupio udeo u firmi u kojoj je i zaposlen, pa ko mu to dozvoljava, zar toinije sukob interesa? Jeste culi kako komotno zivi Pajtic, Jeremic, zar mislite da se oni negde znoje, da nesto rade?

    1. Duso, kako je moguce da na svaki komentar u kojem se kritikuje, ili ukazuje na polukriminalno ponasanje vladjuce kolicije bude odgovor „to su radili i prethodnici“. Na koji nacin to vas opravdava? Pomozite mi da razumem, jel pozeljno krsenje svih mogucih zakona i pravila, falsifikovanje diploma, i bahacenje sa drzavnim parama? Na koji nacin ste bolji od predhodnika ako isto radite? Ako ne radite, ocigledno ste nesposobni da uhapsite sve te silne lopuze iz prethodnih vremena, ili nemate dokaza, ili ste nesposobni? Ako ne umete da uhvatite lopove „sto vam je posao“ , a pri tom nema videnijeg clana „Naprednih“ a da nema dve, tri ozbiljne afere iza sebe, koja je vasa svrha, kom narodu vi trebate? Pogledajte se malo u ogledalo, pomozite ovom narodu, radite svoj posao.

  6. Dotična je primljena na raspisanom konkursu za asistenta trgovine a sa trgovinom nema veze. Istini za volju nema veze ni sa čim, ali sa trgovinom se možda sreće kada ide u nabavku. „završila“ je prava na privatnom fakultetu, i „prijavila“ doktorat na privatnom pravnom fakultetu. Vežbe drži iz prava, osnova ekonomije, menadžmenta, etike,… Osnovni zadatak joj je pisanje komentara po člancima koji su izašli o „vrhovnom vodji“, širenje neistina po kolektivu, prenošenje informacija između oca i direktorke škole. Ipak platu treba „zaslužiti“.

  7. Da li će iko proveriti finansije i videti koliko para se uzelo na službena putovanja, „rekonstrukcije škole“, proputovanja po inostranstvu, stimulacije, honorarce, i ostale kvazi stručnjake koje škola angažuje? Šta bi sa robotskom rukom nakon što je najuren profesor kome je ruka kupljena? Da li se prašina i paučina nakupila u Centru za izuzetnost? Da li se prašina i paučina nakupila u Laboratoriji za veštačku inteligenciju i robotiku? Ko se sada igra sa rukom a ko u laboratoriji?

  8. „… nemojte da vas iznenade ovakve medijske kampanje…“ – reče ona vrlo ozbiljno …. ahahahahhahahah pa zar i Vama nije smešno dok to izgovarate?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.