DS povodom jučerašnjeg nasilja u Nišu: Nasilje neće proći

Ostavite komentar


  1. Tri žene na jednog, je’l to ravnopravnost? Šta bi bilo da je obrnuto? Kako da tu sudija presudi, po džentlmenstvu ili po ravnopravnosti?

  2. a jel to ona ista demokratska stranka čiji je predsednik Lutovac koliko juče pretio uličnim nasiljem

  3. Da li st normalan pa vi ste stvorili to nasilje. Nema on 10 godina pa ga stvorio Vučić. Da li ćete jednom kao stranka da kažete i mi smo krivi za stanje u državi i tek onda izaći pred narod i možda dobijete i na izborima

  4. Nisam razumeo. Znaci dve dame su pruzale otpor Vucicevom rezimu a Ajkovic je branio Vucicev rezim. Meni se ucinilo da su one istrcale iz auta i napale njega a da im je on u odbrani podelio vaspitne i krenuo prema svom autu.

  5. Bravo za demokrate, dobiće 1% na sledećim izborima. Samo tako nastavite

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.