DS: Profesorska fotelja za Vučevićevu savetnicu

Ostavite komentar


  1. Na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu direktorka sa titulom doktora nauka stečenom na Megatrendu sprovodi teror nad zaposlenima, proglašava tehnološkim viškovima profesore strukovnih studija, doktorima nauka u zvanju predavača ne raspisuje nove konkurse po isteku izbornog perioda, i sl. Za tri godine njene strahovlade kolektiv je moralo da napusti više od 30 zaposlenih. Dok na FTN-u, kako se iz članka može zaključiti, na kadrovsku politiku utiče gradonačelnik Novog Sada, na VPŠSS glavnu reč vodi bivša predsednica sindikata škole i supruga pokrajinskog premijera. Škola je do sada izgubila više radnih sporova, ali direktorki i dalje ne fali dlaka sa glave zbog toga.

  2. Izgleda ,
    doktorat S.Malog dosao na naplatu.
    U Beogradu ne moze da vidimo moze li u N.Sadu?

  3. Mora sve da se uništi u Srbiji da joj se unište temelji i to se radi ubrzano i sistematski jer mentorima sa zapada se žuri.

  4. A kao sa doktoratom sa drzavnih fakulteta i nekoliko radova u predatorskim casopisima biramo za profesore vrhunske strucnjake. Ista prica, isti mentalitet.

  5. Izbor u zvanje se dobija na univerzitetu, a ovo nije ni prvi, ni jedini izbor na novosadskom univerzitetu nekog ko je doktorirao na privatnom fakultetu.

    Ko je uveo privatne fakultete? Čiji su se kadrovi prvi okitili diplomama i doktoratims s privatnih fakulteta?

    Može li sada neko diskriminisati nekoga ko je završio (posebna priča su oni koji nisu uopšte studirali, a dobili su diolome ili oni koji su plagirali radove) osnovne, master studije ili doktorirao na privatnom, akreditivanom fakultetu? Poverenje u državu? Njene institucije? Stečena prava? Pravna država?

    U vreme čije vlasti je Univerzitet koji se pominje akreditivan?

    Da li je neko od vas pigledao Karton naučnog radnika pomenute?

  6. Ako je sve ovo tacna ovo je stvarno dno dna.
    Valjda ce doci dan da ovi dezurni moralisti iz SNS odgovaraju za sva nedela.
    UZAS.

  7. Gospodja je profesor na privatnom fakultetu, u nadzornom odboru luke NS, savetnica gradonacelnika….

  8. Ta profesorica radi i na Ekonomskom u NS, FTN, privatnom Pravnom, savetnica je gradonačelnika, potpredsednica NSVO, ispitivač na pravosudnom ispitu itd.

  9. Ako neko misli da je vodja lud , treba da vidi Dorosa ( Rade Doroslovački ) . Taj je ozbiljno “prezubio” !
    Izgleda da ovom sirotom narodu mora da se desi neko veliki zlo ( kao da Obrenovac , letošnji požari, suše nisu dosta ) pa da shvati da Onom Gore nismo omiljeni , dokle god trpimo da nas vode ludaci !

    1. „Onaj Gore“ verovatno ima veeeoma dobar razlog zašto nam je isporučio ovakvu kao i sve predhodne vlasti.

  10. Ja kao student jednog od najtezih smerova na Frn-u smatram da ovo mnogo steti ugledu i uticaju mog fakulteta. Nadam se da je ovo jedan prolazni period ali kako stvari stoje klizimo ka gorem. Ukoliko dodje do toga da se doticna pojavi na Ftn-u i krene s radom budite sigurno da ce se profesori s moje katedre boriti protiv toga.

  11. Savetnica SNS-u! Zar to nije dovoljna kvalifikacija za redovnog profesora a nek’moli za vanrednog?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.