DS: SNS-u Linglong važniji od zdravstva

Ostavite komentar


  1. Da li ste Vi Lutovčeva ili Lekićeva struja? Ne znamo kako da reagujemo….Ko ste vi uopšte?

    1. zašto Vas interesuje ko je ko, zar ne razumete o čemu piše ili se pravite ludi? Čiji ste Vi, očigledno bot ili kadar SNS sekte, kad očigledno o čemu piše tekst zanemarujete i skrećete temu sa životno važnih činjenica iz ovog teksta na nebitnu temu ko je ko? Ja živim u Zrenjaninu i svim silama ću da se borim da se nezakonito dodeljene dozvole za izgradnju te mega-fabrike koja će sve da nas potruje osujeti a svi koji su im nezakonito omogućili dozvole da posade najprljaviju tehnologiju koja više ni u Kini nije dobrodpšla posred rodnih njiva u Banatu da odgovaraju pred zakonom i odu na dugogodišnju robiju. obaška prevara sa fabrikom vode neviđena u civikizovanom svetu.

      1. Sačekajte da izgrade fabriku. Možda će te vi u njoj raditi, ako vas već nije kadar DS zaposlio u lokalnoj samoupravi. Polako…

        1. Ćete se piše spojeno. A Linglong će biti takav regionalni zagađivač kakav do sad nije viđen na ovim prostorima. Mnogo ljudi će umreti, i mnogi izgubiti zdravlje zbog njega. Vi se pak izgleda radujete što će neki od njih u međuvrrmenu dobiti i nekakav bedan posao tamo?! Neka hvala, daleko lepa kuća takvom poslu i takvoj firmi, ne dao bog nikome!

        2. Tako je. Ćete se piše zajedno. U pravu ste. Zato ćete Vi u Linglong, ako Vas već nisu Knežević i bratija dok je bio u DS-u, uhlebili u lokalnu samoupravu. I polako… da se završi fabrika. A što sad ne protestuje dok je fabrika u izgradnji? Ne možete da skupite ni 30-40 ljudi. I polako, opušteno…

  2. Konacno dolazimo do sustine problema: dali zbog para da potamanimo narod,uz preporuku nespominjanja porekla korone.Inace,licemeri i ljubitelji brze love,stalno se bune na domace „zute“‘, a dovukli su u Srbiju i Evropu najvecu gomilu zutih sa svim mogucim zarazama.

  3. Tkzv. „gradski Odbor DS “ u Zrenjaninu se toliko iskompromitovao da gore ne moze !!? Il’ moze ?? Iz njihove kadrovske „kuhinje“ su nastali“goran knezevic,predrag grgic,goran ibrajter,tanja dulovic i mnogi drugi koji su ostavili oziljke na „demokratskom licu“ nekad’ „slobodarskom licu“ Zrenjanina !! I prepustili ga ovim zlikovcima i bitangama olicenim u SPS,DSS,SRS,G17 pa i LSV propalim i „kupljenim“ kadrovima !! Ova garnitura u DS nema nikakve sanse na bilo kojim izborima !! Ne zato sto su losi nego zato sto su ih oni pre njih toliko iskompromitovali da se to ne da oprati !! I jos nesto !! Par dana pred ove prosle NE LEGITIMNE i NE REGULARNE izbore u gradu (na gradskoj pijaci) je „agitovala“ i gordana comic sa sve nekadasnjim „vedetama“ DS !! I prosli su kako su prosli !! I jos vise „doprineli“ opadanju poverenja u DS !!

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.