DS: SNS uvodi vanredno stanje 1

Novosadska Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da gradska vlast u Novom Sadu za svaki predizborni skup Srpske napredne stranke „uvodi vanredno stanje“ u gradu.

„Lokalna organizacija SNS može svoga vođu dočekivati kao faraona, ali nema pravo da to čini na štetu građana kojima će u subotu popodne biti zabranjen saobraćaj u pojedinim delovima grada“, ističe DS. DS u saopštenju kampanju SNS naziva „predizbornim cirkusom“

i osuđuje SNS zbog „nečovečnog i okrutnog postupanja“ prema svojim članovima koje „već danima muči vozeći ih po Srbiji“, kako bi Aleksandru Vučiću „služili kao žive kulise za igrokaze sa praznim hvalisanjem i prostačkim klevetanjem opozicije“. DS naglašava da „režim planira da u Novi Sad doveze više od 100 autobusa sa svojim pristalicama, u želji da stvori lažni utisak o masovnoj podršci građana Vučiću i njegovoj, po svim objektivnim pokazateljima, neuspešnoj politici“, naveo je DS. Predizborni skup SNS zakazan je za danas u 12 sati, na Trgu slobode u centru Novog Sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari