DS: U izjavi Vučića o novoj pomoći od 100 evra oslikava se suština potpunog neshvatanja mladih 1Foto: Shutterstock / Younes Stiller Kraske

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas, povodom najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića nove pomoći mladima od još 100 evra ukoliko pobedi na narednim izborima, da se u toj izjavi oslikava suština potpunog neshvatanja mladih, ali i toga koje su njegove nadležnosti.

„Mladima, ali i svim drugim ljudima u ovoj zemlji, nije potrebno 100 evra. Nama je potrebno da živimo u uređenoj državi u kojoj ćemo svojim znanjem, radom i trudom zarađivati za sebe i svoje porodice. Želim zemlju u kojoj je mladima potrebna diploma, a ne partijska knjižica“, izjavio je član DS Stefan Ninić.

Mladi demokrata je poručio predsedniku da „ne postoji ta cifra za koju će se mladi prodati i glasati za njega“.

„Nama ne treba predsednik koji nam deli naš novac. Nama ne treba vlast kupljenih diploma i radnih mesta. Nama treba šansa da se sami izborimo za sebe i svoje porodice, a jedini način za to je da 3. aprila promenimo vlast koja godišnje otera više mladih iz zemlje nego što se rodi novih“, naglasio je Ninić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.