DS: Vučić obmanuo javnost

Ostavite komentar


  1. Ako je neka politicka organizacija obmanula i izneverila poverenje gradjana, onda je to ucinila Ds u periodu od 2000-e pa do danas.

  2. A šta je opozicija uradila sem analize Vučićevog govora. ??? Truć, truć

  3. Obmanuo javnost? Vidim za sve ove godine ni jedno povećanje nije bilo?

  4. Ala su aktivni botovi u odbrani laži av. Što se tiče povećanja plata i održavanja standarda, av čini na sledeći način: jedan korak napred, dva pozadi. Poruka za botove: kad DS bude na vlasti ili imala učešće u njoj, kritikujte je.

  5. Samo kad ste vi zuti bili posteni prema narodu. Zato vas je i smenio i doveo ove. na zalost jos gore. Istima sluzite, a to nisu gradjani Srbije. Brinu vas samo vase fotelje, vlast i pare. Svi ste isti

  6. Samo napred. Lutovac nije lik koji ume i može da se valja u naprednjackom blatu Srbije ali pokušava. Vučić I dalje zloupotrebljava sve resurse ove države, kako za kupovinu glasova, tako i za kupovinu poslanika opozicije. Sada daje deci do 16. I to, vidi čuda, pred izbore, za 4 meseca. Da li treba da se zahvalimo poremećenim ubicama dece za ovo? Strasno

  7. Koliko se sećam g-dine Lutovac i u vaše vreme je postojala inflacija, ali povećanja plata nije bilo, ali je bilo katančenje fabrika. Zato bolje je da ćutiš.

  8. Ja od 01.06. vise ne radim.Radeo sam kao monter za telekom i ostao bez posla.
    Potpisali se da ce da idemo na miting i ja sam se potpisao ali nisam otisao.
    Razlog otkaza je smanjenje obima posla.
    Nemanja Nis

  9. Prihvatite razgovore sa SNS om ali na RTS -u sa napomenom da samo jedan mikrofon bude uključen kad bilo ko govori

  10. Od botova i „pametnjakovića“ ne može da se živi.Zato predlažem osnivanje nove stranke čiji naziv bi bio Nova Demokratija Srbije(NDS)

  11. Само знам да је у лоповлуку мртва трка измећу ДС и СНС.Мада ови последњи не краду,већ отимају.

  12. Slab sam sa računom. Svi brojevi su protiv Vučića, a opet niko ni da mu prismrdi. Izgleda da nisam jedini koji je slab sa računom.

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 10

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.