DSS proslavlja 25 godina postojanja

Ostavite komentar


  1. Stranka mrzitelja Hrvatske. Znam neke licno, a oni koje ne znam su izbegli iz Hrvatske tako da je svaki dalji argument suvisan. Ta mrznja nam nista dobro nije donela.

  2. Neka ugase stranku pod hitno…više su naneli štete Srbiji nego koristi….posebno pasivni Koštunica

  3. Najveće,,uzdarje,,koje na je svima,,srećom,,u Amanet,,ostavila,DSS je sadašnja,,elita,, Srbije koje u ,redovima,, pokonika, Uvek,,pspontano,izostavi ,,samo jednosloo,,S,, PA PO TOM,,RAČUNU,, DS,JE ,,VLADALA,čak,od 10 do,,aproksimativno,,zavisno od,,retoričara, 15 godina,,manifesta,,za patike, ,,gardista,,,samoubica,,bez,,razloga,u Topčideru,i ,patriJota za,majčicu,matjušku,iznad svega, pa i ,, Čimbenika,,u ,Manjinskoj Vladi,,s,,specialnim,,preCednikom Parlamenta,,čak,,par dana,Zajmom za oporavak KiM, uvođenejem,S.P.C, U sve ,,platforme,, kao,,raavnopravnog,,partnera,,.Čai,,presudnog,, bez obaveza za plaćanje svih zakonskih obaveza koje kače,obične,, pravoverne,i jedva sastavlajnog specijalno suda, za ratne zločine,Za ostala nabrajanje po Basari,,nedostaje broj,karaktera. ,,.

  4. Partija koja je posle SPSa najvise zasluzna za sunovrat Srbije zbog Kostunicinog zalaganja za Miloseviceve kadrove i nekaznjavanja istih, sprecavanja svakog polusaja modernizacije, progresa, i puta ka EU. Drago mi je sto 25. godisnjicu docekuju u kombiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.