Duraković: Tražićemo ponavljanje izbora u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Da li je Durakovicu smetao glas Zukorlica koji je dosao iz Srbije da glasa za njega. Sta je legitimno i po zakonu?

  2. Aj da ponavljaju jedno dve godine sve dok ti ne pobediš.Šta misliš o tom predlogu? Džaba ti je sve, jer te je pobedio sa tri puta više glasova, nije to, 10 ili 20 glasova nego je razlika drastično veća. Narod je izabrao svoje i zato poštujmo demokratiju!

  3. A da vi opet glasate 1. Marta za ujedinjenje sa Srbijom? Dobro svim Srbima a jos bolje Bosnjacima! Mirna Bosna!

  4. Ono što misliš da znaš,neznaš.Ti si živeo od širenja mržnje prema Srbima.Pošto neznaš da ti kažem izgubio si izbore,i to od Bošnjaka.Jel ti jasno?

  5. … i da se izbori ponavljaju sve dok ja ne dobijem… Boze, kakvo poimanje demokratije. Znaci, demokratski je dok je meni po volji. G-dine Durakovicu, priznajte rezultate izbora, budite potpredsednik i zajedno radite u korist svih stanovnika Srebrenice. Ovako kako planirate nikome nista dobro nece doneti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.