Đurić: Jeremić kao heroj kosovske nezavisnosti

Ostavite komentar


  1. To je normalno jer je Vuka zanimalo više skupi šampanjci , kavijari , skupi čarter letovi od borbe za srpsko Kosovo i Metohiju.

    1. Mnogo je naivnih komentara. Kosovski mediji i sam Hašim Tači veličaju Vuka Jeremića da je najviše doprineo nezavisnosti države Kosovo (na Vuka povika a lisica meso jede). Albanci veličaju Jeremića da da maskiraju Aleksandra Vučića i veleizdajnički Briselski sporazum kojim je Kosovo dobilo sve atribute (albanske muslimanske) države: Vučić-Dačić postavili granicu, ukinuli sve državne institucije Srbije na Kosovu, Srbe ugurali-integrisali u Albanske institucije, teritorijalno dobili celo Kosovo (KiM). Isto kao Tači govori i Vučić da su Jeremić i Tadić dali Albancima nezavisno Kosovo, što je totalna laž da se vlasi ne dosete da se teritorija KiM pregovorima u Briselu predaje-poklanja Albanskim muslimanoma! Slično je govorio i Dačič uoči potpisivanja Briselskog sporazuma (Albanske tapije na Kosovo), citiram: „lažu Vas (Srbi) deset godina da je Kosovo srpsko“; „neće Srbija da bude taoc… zbog nekoliko desetina hiljada Srba“ (pripremao teren da podpiše veleizdajnički brisel. sporazum). Jeste velika greška da je „nadležnost“ UN za KS preneta na EU ali tu nema nikave predaje teritorije KiM? Zašto Vučić nije tražio povratak-nadležnost UN – nego je sa Dačićem odmah prihvatio i potpisao Briselsku izdaju i predaju teritorije? Zašto je sa Tačijem i Eštonkom formulisao tekst BS sa veleizdajničkim odredbama i primopredajom Kosova? Zašto nije uslovio dijalog da se prvo vrate 250.000 proteranih Srba, i da vojske Kosova neće biti itd…? Medjunarodni sud pravde je dao savetodavno mišljenje (u slučaju da je neki narod-manjina diskriminisana i opespravljena), ali to nema veze sa odredjivanjem statusa Kosova (Albanska država) koji je utvrdjen Briselskim sporazumom-pregovorima koje su vodili Vučić i Dačić!!! …

  2. Ha ha!
    Cak i kilavi Djuric je u pravu kada govorimo o ovom mladom ‘Predsedniku celog sveta’ Jeremicu…

  3. Smešno je kada danas vidimo Jeremića kako se kao zalaže za interese Srbije, a svi znamo da nema baš mnogo čime da se pohvali iz svoje prošlosti.

  4. Da je pravde Jeremić više ni glasa ne bi trebao da dobije ni na jednim izborima. Takav čovek je čisto zlo za svoj narod.

  5. Jeremicu bolje da ne prica, jer se zna sta je on radio. Mislim suludo je ikoga optuzivati za ovo ili ono. Treba da resimo ovaj problem sto bezbolnije za nas i ljude koji su tamo.

  6. Znamo mi vrlo dobro kada je Kosovo jos izgubljeno. i ko je na neki nacin zasluzan za to. Jeremica sao sam video u novinama kako prica ili tako reci izjasnjava o Kosovu i nigde vise. Mnogo ,,hrabar,, covek sa mog ugla gledista.

  7. Jeremica hvale kao da im je on presednik ili glavni covek na Kosovu. Jako sramotno da onda takva osoba drzi predavanja tu ko je pogresio i gde.

  8. Vucic je je patloski lazov, kukavica i izdajnik. Lepo kaze nas narod neko je vuk a neko samo vucic. Mlad je Vucci moze provesti dobre godine u zatvoru zbog izdaje i krsenja Ustava sem ako ne pobegne kod svojih drugara Tacija i Rame na Kosovo ili Albaniju. Djuricu tebi to ne treba. Bio si clan Otpora rusio Slobu na ulicu i dobro znas kako na kraju prolaze diktatori i izdajni u Srbiji. Pamet u glavu, i Sloba je mislio da je nedodorljiv pa je pad bio veoma bolan.

  9. Pa nece bas tako biti mladi covece. Sve sto si izvoleo kazati za medije odnosi se upravo na vaseg naredbodavca. Postaju jeftine te zamene teza. Promenite malo repertoar. Inovirajte ako ste u stanju.

  10. Pitam ove nazovi botove koje bre potpisao briselski sporazum Vuk nili Vučići!_

  11. Jeremić greši jer se služi i izgleda koristi istim sredstvima kao i AV ,što ne umanjuje odgovornost AV za VELEIZDAJU! A vi što takvoga podržavate ste SAUČESNICI! zapamtite ovo.

  12. Preporuka da staneš malo pred ogledalo kad daješ izjave.Toliko poltronstva i prenemaganja ,kao da smo retardi i da mi ne znamo kako stoje stvari.1389.uči malo istoriju ,koristiće….

  13. Šireći te priče o Vuku i kompaniji Albanci u stvari pomažu Vučiću da se održi na vlasti, jer im on zauzvrat ništa ne traži. Ako ovako nastavi još ćemo morati da ih jednostvrano priznaamo, kako bismo mogli da se razgraničimo i sprečima njihovo dalje širenje. Mi smo inače Vučića birali kao surogat u nedostatku boljeg. Bio je to korak udesno. Idući put ćemo, po svemu sudeći, morati da učnimo korak nazad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.