Dveri: Bićemo jedni od osnivača Saveza za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Ova „nakaradna“ vlast kako VI u opoziciji kazete, je uradila za nekoliko godina ono sto VI niste uradili za sve godine na politickoj sceni

    1. Да. Уназадила нас је за још педесет година, уз оних педесет из деведесетих!

  2. Ustav Srbije i Rezolucija 1244 jesu dokumenti koji pokrivaju sadasnje stanje Srbije i njene juzne pokrajine. Ono sto ne pokrivaju su pritisci koji se vrse na Srbiju, i koji u nekom momentu nece vise biti samo pritisci. Odrzavanje statusa kakav je sada ne moze da traje u beskonacnost i nepriznavanje situacije i delovanje protiv nje bi Srbiju moglo da dovede u vrlo nezavidan polozaj i to u bliskoj buducnosti.

  3. Pitanje KIM prevazilazi stranacke razmirice i to opozicija mora da shvati. Ako su oni vestacki modifikovali svoj stav o resavanju problema KIM samo da bi se razlikovao od stava vlasti, to nas nece odvesti u konstruktivnom pravcu.

    1. Piši Gago na tebe je red. Gaga je odavno član SNS-a- Već 4 godine je uključena u rad Centralne Botovske Uprave i zapošljena na određeno vreme u Elektrodistribuciji. Daju joj povremeno manje partijske zadatke poput zavaravanja neprijateljske bande glupim komentarima. Gaga je bot. Bot ne misli, bot se trudi.

  4. Mislim da opozicija sada ne treba da se fokusira na kolone i nasilno kreiranje neslaganja sa metodama vlasti. Izbori su daleko, i najbolje sto mogu da urade je da naprave neku pozitivnu akciju i, zasto da ne, podrze sve sto se u Srbiji radi dobro.

  5. Lepo drustvance se skupilo, samo ne mogu da verujem da su se dogovorili koliko ce ko da ukrade.

  6. Maske su pale dole , i oni su ti koji sada zameraju sadašnjoj vlasti pragmatičnu politiku baziranu na razgovorima i međusobnoj saradnji , a u isto vreme su spremni na sve pa čak i na udruživanje dve političke krajnosti koje zastupaju dijametralno različite stavove samo da bi došli na vlast.

    1. Apsolutno tacno!
      Inace, sto bi neko glasao za taj ‘Savez za Dveri’, kad vec postoji Seselj?? U cemu je razlika?

  7. Sećate se crtanog o Đoletu i Boletu? U srpskoj opoziciji je aktuelan crtani novih opozicionih drugara, Đileta i Boleta (Đilas i Obradović). Bole moli Đileta da ga vodi u lov. Love lovu bez rada i glasove nepostojećih glasača. Samo da Đile ne strada zbog Boletovog pilećeg mozga

  8. Naravno gradjani zele promene, kriminalce i korumpirane politicare u zatvorima, lustracija i provera nelegalno stecene imovine. Vracanje opljackanih penzija… Sve sto je ova vlada uradila nakaradno, mora se menjati. Vracanje subvenija po hekraru poljoprivrednicima i ukidanje akciza na gorivo za poljoprivredu. Subvencije dati malim polj. gazdinstvima a ne kulacima i strancima.

  9. Pojedine tacke i stavovi su kontradiktorni, opet ce se svi okupiti „sa koca i konopca“ bez jasnog cilja, u stvari sa ciljem da se prigrabi vlast i funkcije, tj glavni cilj je interes. Nisam optimista da ce i iva organizacija, ili kako se vec zove, da bilo sta uradi.

  10. ZAO MI JE STO CE Vucic dugo vladati-Obradovic i pola Srbije nezna sta pise u Rezoluciji 1244.Kako pise u rezoluciji Arnauti su bas tako i uradili. Jedina sansa je brzi ulazak u EU i brisanje granice.

  11. Sada možemo očekivati samo lažna obećanja i rešenja od ove družine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.