Dveri: Dosta nam je da nas pravite ludima

Ostavite komentar


  1. Ako nas Dveri vade iz ove situacije onda tesko nama. Sjaši Kurta da uzjaše Murta.

  2. Redakciji lista Danas. Faciniran sam vasoj upornosti da tako nekredibilnog politicara drzite na vasem repertoaru. Ili ste trvdoglavi ili ordinarno ne razumete politiku. Ne verujem da vam nedostaje novinarske racionalnosti. Neka vam je Bog u pomoci.

  3. Mene iskreno bas briga ko ce skinuti Vucica. Voleo bih da to bude politicar; jer ako narod krene, a krenuce, onda tesko njima.

  4. Dveri građane Srbije prave ludima. Dveri su katastrofalna politička organizacija. To je sramota.

    1. Pa gde si Hemera do sada, dugo te nije bilo? Kada si se vec teleprontovala, ajd’ zivotati pojasni malo podrobnije ovu tvoju konstataciju? Botinama-budalama je to jasno, ali malo normalnijima bas i nije, kao ekspert-budala pojasni molim te?

  5. Nije važno ko zvanično otkriva namere svoje opozicione stranke o načinu izlaska ili neizlaska na prolećne izbore.Ne izaći ,znači da smatarate sadašnju vlast nelegalnom,i da je treba smeniti i oterati sa političke aktivnosti.Vučić,Šešelj,Vulin,Martinović,Čanak,Djilas,Jeremić,Mirović,Knežević,Vjerica Radeta,Djukanović,Djurić,Drecun,Irinej,Kačavenda,,- svi ovi navedeni treba da se sklone na miran način,da se narod ne pobuni,pa da ih otera na rumunski način !

  6. Bojkot je način kojim ćete još više legitimisati Vučićevu vlast, i još više ojačati Šešelja, Čedu, Čanka i ko zna koga još. I tako će Srbija imati i vlast i opoziciju u Parlamentu čime će (što se EU i sveta tiče) biti ispunjeni principi parlamentarne demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.