Dveri: Izjava Darije Kisić o hrani u porodilištima sramna

Ostavite komentar


  1. Kako od svega pravite problem pa koliko je generacija odraslo na takvom dorucku i nikad nije bio problem sad bi izgleda trebalo da jedemo nesto iz ovih snobovskih jelovnika cija imena neznamo ni da izgovorimo.

  2. I žalosno,a tek plate tim ljudima koji rade u tim ustanovama još više sramnija.Kažu da nema dopuna do minimalca da su to ukinuli LAŽU.Idalje postoji rupa u zakonu gde se dopunjuje minimalac kao da rade 4razred osnovne škole.Bilo bi komično da nije tragično.31000+dopuna do minimalca 9000din

  3. Ne vidim šta je loše rekla Kisić…
    Bože, šta se god kaže, odmah se neko nađe, da daje svoj komentar…a, sve u cilju, da bude popularan
    Djeluje gadljivo…!

  4. Još je sramnije što kaže da su takvi obroci u Švedskoj i Švajcarski.S obzirom da mi ćerka živi u Švedskoj, sestra radi i Bolnici u Švajcarskoj, uz to je ginekolog.Mislim da je sramno što priča nešto što uopšte nije tačno.Govori kao da su svi sišli sa brda pa nemaju pojima kako je u tuđoj državi.Van svake pameti.Sram Vas bilo Darija.Da bog da vam ćerka jela tu hranu koja je u porodilištu.

  5. Nisu više ta vremena od pre 30/40 godina. Čak nam se i političari pogospodili pa što nebi porodilje i ostali bolesnici.
    Zar narod treba i dalje da trpi razne kisićke i brnabićke zar da se vraćamo u prošlost, zar ste vi narode normalni, ustajte uzimajta usrane motke i rasterajte tu bagru više.

  6. Kalcijum sprečava apsorpciju gvožđa, znam to, a nisam završila ni medicinu, ni nikakav srodni fakultet. Ali SNS-ovci su jednostavno bez srama…

  7. Ne zna , Kisic , nista . Ko joj dade da predajena faultetu , Vujanovic zna , nju na fakultet .

  8. Da li je realno da neko može da brani ministarku i da traži opravdanje za ovakve ‘obroke????????? Da li je to hrana koju normalan čovek u normalnoj zemlji treba da jede? Nije to snobizam kako rekoše mozgovi ovde u kome tarifa, nego elementarni uslovi za normalan boravak i oporavak u bolnici. A vama gospodo ako ovo ne smeta lepo svojoj kući za doručak,ručak i večeru ko zumirajte ovako izabalnsiranu ishranu…

  9. Pa zabraniti te namirnice u Srbiji pošto su štetne i opasne
    Koje ste vi budaletine mrzitelji sns

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.