Dveri: Sednicu Saveta bezbednosti UN da zatraže Rusija i Kina

Ostavite komentar


  1. ..Da izaberu svoje predstavnike a da ne ucestvuju na izbore, kako to?!

  2. Svih 12 clanova Dveri na Kosovu je zatrazilo od Rusije i Kine itd.
    Epilog.
    Na urgentni poziv predsednika kineske Skupstine, 2.977 poslanika je odmah krenulo u Peking na vanredno zasedanje, posvecenom pozivu Dveri, a ministri su promptno prekinuli godisnji odmor, kako bi se prihvatili posla.
    Putina su netom po objavljavanju ovog bitnog dokumenta probudili, kako bi mu procitali tekst saopstenja Dveri. Poverljivi izvori iz njegovog okruzenja tvrde da je Putin rekao da vise nisu prioritet ni rat u Ukrajini, ni Prugozin, ni ekonomska situacija, nego sta traze Dveri i da u sladu s tim…
    U kom svetu ti ljudi zive? Opet da se bojkotuju izbori, opet iste price kao svih ovih skoro 40 godina… Jeftini stosovi jeftinih politickih sicardzija

  3. Kakav naivitet Dveri. Rusi i Kinezi nemaju drugog posla pa da se sada po molbi Dveri odmah zalazu za Srbe sa kosova. Ako neko treba da se zalaze to je vlada Srbije. A Dveri. Ko su Dveri?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.