Dveri: Svi protiv kojih su podnete prijave da podnesu ostavke

Ostavite komentar


  1. Samo podnošenje krivične prijave protiv nekog lica ne znači da je to lice i počinilo krivično delo koje mu se u prijavi stavlja na teret. Treba razlikovati krivičnu odgovornost od političke. Krivična odgovornost je za sudove.

  2. Ovi iz Dveri znaju da svako ko NIJE pravosnazno osudjen, nije kriv! To bi trebalo da se odnosi na sve, ali, u Srbiji to vazi samo za neke. Iz nepoznatih razloga svi koji rade za Drzavu (osim politicara) duzni su da dostave dokument da nisu pod istragom, ili kaznjavani. Tako da kod nas moze osudjeni lopov, ubica ili diler da bude predsednik opstine, ali ne i njegov sofer, naprimer.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.