Dveri: Vučić da obavesti Skupštinu o čemu pregovara

Ostavite komentar


  1. Ko god da pita i šta god da pita – ostaje istina –
    1. Srbija je jedina država čiji parlament nije imao temu Kosova … i
    2. Jedina zemlja čiji predstavnici daju legitimitet vladi sa kojom se ‘razgraničavaju’ – da pojasnim – dajemo podršku neprijatelju !!!
    Zašto se izlaskom ne izazove kriza kosovske vlade, pa se utvrde bolje pregovaračke pozicije … ili je tačno ono što je nedavno pisao DW, da se ne pokvare švercerski poslovi sa istima, dok se bore za narod !!??

  2. Vucic obavestava,ne smao skupstinu nego ceo narod.na skupstinu dolazi samo gotovo resenje.Koje ce uz dogovor sa Srbima sa kosova,uz podrsku ostalog naroda Srbije ako uslovi pregovora dozvole da se sprovede.Shvatite jednom,i opustitese.

    1. „Gotovo resenje“ po bilo kom drzavnom pitanju moze da budu iskljucivo ono sto pise u Ustavu Srbije.
      O svemu drugom /dogovori, razgovori, razmena teritorija, nove granice…/ moze i mora da se razgovara u skupstini Srbije, pod uslovom da je i to u skladu sa Ustavom Srbije.

  3. Gospodine Obradoviću kao Narodni poslanik treba da znate da pre Skupštine možete dodati tačku u Dnevni red.Ne vređajte nam inteligenciju.

  4. Od 113 članova Glavnog odbora Dveri, sednici je prisustvovalo samo 66, a i to jedva. Iako je samo 42 člana glasalo za ulazak u Savez za Srbiju, Boško Obradović je vas i stranku, u maniru privatne prćije, pripojio gde je on hteo. Stoga, nemate šta da pitate, jer ste obična marioneta, malog diktatora Obradovića, koji je sebe i stranku prodao velikom diktatoru Đitleru.

  5. oce bas…vucka boli uvo, radi sta god hoce, i to ovaj jadni narod podrzava….tragedija jednog naroda desava nam se uzivo vec vise od 6g

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.