Dverjani čestitali pobedničkoj desnici u Italiji: Naše vrednosti postaju evropska budućnost 1foto: Dveri

Čestitamo predsednici „Italijanske Braće“ Đorđi Meloni i predsedniku „Lega Salvini Premier“ Mateu Salviniju što su uspeli da se odupru pretnjama i ucenama iz Brisela i ostvare veliku pobedu ne samo za Italiju, već i za Evropu u celini. Posle Švedske, evropski neoliberali izgubili su i Italiju, a još od ranije Mađarsku, navodi se u saopštenju Dveri, uz koje je prosleđena medijima i slika Andreja Mitića, člana ove stranke, sa skupa u Italiji.

„Nakon podrške koju je Srpski pokret Dveri dao našim prijateljima iz Italije na velikom skupu u Pontidi 18. septembra, sa velikom nadom i ohrabrenjem gledamo u buduću saradnju naših partija, kao i država Srbije i Italije, na stvaranju jedne nove Evrope suverenih nacija“, navodi se u saopštenju Dveri.

Iako sa zapadnoevropskim konzervativcima imamo dosta sličnosti, ali i važnih razlika poput odnosa prema pitanju KiM ili Rusije, radujemo se kada pobeđuju tradicionalisti, dodaje se.

Vrednosti za koje se Dveri zalažu već 23 godine, sada postaju evropska budućnost.

U trenutku kada se svi evropski narodi bude i traže promenu sistema, želimo da verujemo da Srbija neće ostati jedina koja će imati zaostalu anticivilizacijsku globalističku vladu koja radi protiv interesa svog naroda, ističe se.

Zato vas pozivamo da se priključite Dverima, kako bismo promenili sistem i učestvovali u pobedi nove hrišćanske, porodične i nacionalne Evrope koja se upravo rađa, poziva se u saopštenju ove parlamentarne stranke.

Italijanski narod je na parlamentarnim izborima 25. septembra odlučio da uzme sudbinu u svoje ruke i izabere patriotsku, nacionalnu i konzervativnu vladu: proporodičnu, protiv LGBT+ ideologije i migrantske diktature Brisela koja će stati u odbranu tradicionalnih vrednosti, zaključuje se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari