DW: Bez Putina i Vučića u Varšavi politička poruka da im je Tramp najbliži

Ostavite komentar


    1. Zar nisu mogli da mu posalju pismo podrske u kome bi mu, pored ostalig, izrazili svoju duboku ropsku lojalnost, kao sto cine sve autenticne marionete, nego koriste medjunarodni skup, da bi pokazi svoj slugeranjski karakter. Ovaj skup, bez Rusije, predstavlja obican skup cirkuzanata.

      1. @Zoran Knežević*** Šta će rusi na ovoj manifestaciji kad su rus Molotov i nacista Ribbentrop 39’god.sklopili dogovor o podeli Poljske,a SSSR izvršio agresiju na istu sa istoka?! rusi „oslobodioci“?! Radili Poljacima isto što i nacisti a vama se servira ruska priča! Ovaj skup bi sa prisutnim rusima bio paradoks,cinizam,sarkazam,apsurd…! Obavestite se malo o ponašanju rusa,SSSR-a,prema Poljacima u WWII pa donesite sud o „cirkuzantima“!Niste čuli za Katinjsku šumu(slično Srebrenici) i progon Poljaka u Sibir,a to je samo jedan detalj Staljinove politike prema Poljskoj i Poljacima?

      2. Zet Kej ponovo jase na talasu neznanja i ostrascenosti ili sto bi Latini rekli Eloquentia unda sapientia guta.

        1. U čemu ste videli moju „ostrašćenost“? Ostrašćenost prosto „pršti“ iz Vašeg komentara, pored Vaše ogromne želje da pokažete Vašu izuzetnu pamet. Evo da i ja, poput Vas, upotrebim jednu latinsku mudrost, koja je u veoma čestoj upotrebi u mom selu a glasi,. „Veni vidi vici“ ili, što bi rekli, „U zdravom telu zdrav duh“.

          1. Ma okej Zet Kej,odbraniste se za ostrascenost.avaj ali ostade neznanje a kao sto znamo Scientia potentia est.

          2. @ Beta:
            Kako ste Vi umni drugarice „Beta“?! Zadivljen sam?! Pored engleskog spelovanje mog imena i latinske poslovice, koju ponavljate kao pokvarena ploča, molio bih Vas za još malo mudrosti iz Vaše bogate riznice. „Please“…

    2. Ha, ha. Koja se politika kreira bez interesa. Svi su to manipulotori…neki su i veoma pametni… Tako je bilo i biće…

  1. SSSR je napao Poljsku na samom početku II Svetskog rata. Niko pametan ne očekuje da Putin bude pozvan uključujući i njega samog. Uopšteno govoreći članak glup ko da ga pisao DW.

    1. SSSR okupirao delove Poljske, zarobio i ubio hiljade pripadnika Poljske armije, a Srbija se naknadno svrstala na stranu Nemačke. Kako drugačije tumačiti rehabilitaciju svih mogućih kolaboracionista iz vremena ww2 uključujući i one koji su kreirali i potpisali Pakt 1941. Srbija je praktično ponosna na svoju fašističku prošlost što je potvrdila u Skupštini.

    2. Putin nije pozvan ali zato Merkelova jeste!Putin nije pozvan ali zato Grabar-Kitarović jeste.Verovatno u spomen hiljadama poginulih hrvatskih vojnika u bici kod Staljingrada!A ovaj naš bolje što ostaje kući dosta nas je već izblamirao po svetu!

  2. Ako tako gledamo ameri se nisu mesali u pocetak rata.Ali dobro je za nas sto ne idemo,ko zna gde bi sedeo i pored koga.Ovak ispade da smo u trojnom savezu,.Ne dolazi Tranp,a Putina i AV nisu pozvali.Ali bezobzira ovo je jos jedna politicka igranka i bruka glupih evropskih politicara.Kazu namnozili se bankari,pereri i ostali primitivci i vladaju.

  3. Za vucica se zna Oni znaju Ono sto mi ne znamo I sto se krije I’d naroda ciji su vojnici bili njegovi pradefovi

  4. NKVD,samo u Katinjskoj šumi su pobili oko 25.000 zarobljenih poljskih oficira!-Gorbačov se jedini izvinio!

  5. Uvek su bili antisrpski nastrojeni, još iz starih vremena su proganjali srpska plemena u Beloj Bojki. Što se tiče Rusa, podržavam da ih ne zovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.