DW: Oštar start izborne kampanje u Srbiji – potencijal za nasilje

Ostavite komentar


  1. Pa ova atmosfera kreće od frustiranog vođe kome je uvek neko drugi kriv za sopstvene neuspehe. Devedesetih politiku velike Srbije nije mogao da ostvari zbog naših, sad ne može da ostvari politiku Srbija u EU zbog njihovih i tako do naše potpune propasti, ali šta njega briga, obraz je to ko đon, a ličnost psihopatska…

  2. Juče su naši postanski sandućići bili puni pozivnih koverata za izbore,koje su poslali organi SNS,sa potpisom Aleksanadar Vučić ZA NAŠU DECU“!? Pored toga na svakoj koverti bili su podrcrtani brojevi od sedam-osam civara.Znači da smo imali čast da dodjemo u registar partije SNS! Izmedju ostalog,u završnom delu,Vučić piše:“Uveravam vas da neću stati, niti će stati Srpska napredna stranka,dok sva de4ca u Srbiji ne budu sigurnim korakom išla ka boljoj budućnosti“! Tako su i bebe i maloletnici ugurani u izbornu trku i politiku SNS ,što je po ustavu zabranjeno…Šta sam mogao nego da pocepam pismo poziva te stranke i bacim na ulicu !

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.