Ekološki ustanak, Akcija i Ne davimo Beograd podržavaju protest SEOS 3. januara

Ostavite komentar


  1. Sava je rekao da protesti prestaju jer su ispunjeni uslovi. Posle pritisaka i ucena on menja misljenje. Pare iz inostranstva su presudila, a ima uticaj i pretnje koje su mu Djilasovi fikusi uputili.

  2. Lično sam protiv Rio Tinta, ali pitam se ko će da plati kad oni budu podneli tužbu pred međunarodnim sudom za nadoknadu troškova. Nisu njihovi advokati bili pijani kad su sklapali ugovor sa našim rukovodstvom. Pitanje je šta piše u tom ugovoru ali ne verujem da su glupi i da se za*ebu. Lako je reći marš iz naše zemlje, ali je pitanje koliko će da nas to košta.

  3. @Samo se pitam
    Zar vam je to najbitnije, koliko će da košta? Pa koštaće nas života ako ostanu! Trebalo bi da je život najvažniji u celoj ovoj priči, za njega se valjda i borimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.