Ekonomisti DS i SDS predlažu „mere za preživljavanje“ ekonomije

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno ovo pojavljivanje ekonomista ovih dveju stranaka, posle objavljivanja mera koje donosi državni vrh Srbije.

  2. Da li je ovo kontriranje ovih ekonomista merama koje je najavio predsednik Vučić.

  3. Koja je sada potreba bila ovim ekonomistima ovih dveju stranaka da predlažu neke mere, posle ovih koje je najavio Vučić.

  4. Dopunio bih ovaj plan i otpisom dugovanja za utrosenu elektricnu energiju, grejanje i komunslije za mesece dok traju privremene mere. Takodje i apel svim kablovskim operaterima da ne naplacuju preplatu za ova tri meseca i otkljucaju sve kanale.

  5. DS sa Tadicem je 2012. godine za potrebe izbornih radnji, podigao enormne kredite u bankama, koje nije bio u stanju da servisira. Kada je djilas otkupio njihove obaveze, usli su u duznicko ropstvo kod istog. Sada ta ekipa zutih, predlaze ekonomske mere, uz trosenje para kojih nema u toj kolicini! Bolje da oni nista ne predlazu!

  6. Pa ovi su presmesni. Oni naorasno dobiju inspiraciju za mere kad Vucic da predlog pa onda oni satro ponude bolje i vise

  7. Kažu dvadeset po gradjaninu. Mora da će i toliko po gradjaninu uzeti ovi sebi i u dzep.

  8. Mere za spasavanje privrede predlažu DS i SDS koji su državu doveli na rub bankrota a u suštini gotovo prepisano ono što je predložila aktuelna vlast. Gde ste bili od 2008 – 2012 kad ste zemlju gurnuli u dužnički ambis a pare od lihvarskih kredita strpali u svoje džepove?

  9. Vlada je donela pravu odluku pi pitanju mera štednje što apsolutno podržavam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.