Episkop Grigorije: Nemojte da unosimo podele

Ostavite komentar


  1. Havala vam za sve što ste uradili za Srbe iz doline Neretve, dugo su bili zaboravljeni.

  2. „..Svako ko želi da potre različitost, da pokrije sve svojom ličnošću, on pravi podele. …“

  3. Narod koji se odrekao svega za rad Tita,obožavao ludog Miloševića jer liči na Tita,svojom sebičnošću i etnopsihologijom smatra da je vlast privatna sredina i sebi nameće potrebu da mrzi i prezire : različitosti ,pamet,etiku svaku intelektualnu glad i slobodu.

  4. Nisam gledao emisiju, jer nam to uskraćuju aktuelni politički moćnici, koji se predstavljaju kao najveći rodoljubi, a dozvoljavaju emitovanje svim regionalnim televizijama, pa možete gledati sve regionalne televizije BiH, ali N1 i NovuS ne možete u ponudi državnog operatera MTS.
    Gledati ću sutra na YouTube, ovo što sam pročitao je osnov pristojnog ponašanja i delovanja u društvu, ko laže, podmeće i optužuje, svakom mislećem čoveku je jasno i na koga se ova kritika odnosi, jer kakva je da je, opozicija ne kreira diktaturu i jednoumlje.

  5. “Episkop Grigorije: Nemojte da unosimo podele”. Ispustili ste glagol manipulacija, kojom rečju su učesnici u emiciji naglašavali psihosociološko stanje srpskog društva. A manipulacija uspeva lažima, i to su naglasili učesnici u emisiji. Ko je ovo pisao očigledno je izmanipulisan, pa zato nije u stanju da nam kaže zašto se tako lako manipuliše sa narodom u Srbiji, što je bio krucijalan prikaz i zaključak u emisji Utisak nedelej na N S. Imam odgovor na ovo pitanje. No, čekam da li ćete i ovo da objavite.

  6. „Podele“ su vec UNETE, postovani Grigorije a kako cemo iz njih „izaci“ sam Bog zna i niko vise. Srbija ima „posla“ sa LUCIFEROM koji se „zakleo“ ( opoganio ) na Miroslavljevom evanjdjelju a u isto vreme Ustav Srbije krsi i ne postuje svakodnevno i ako je Ustav jedne normalne drzave njeno „Sveto pismo’. Prema tome postovani Episkope j Georgije jedni ste od retkih svestenih lica ( modernijeg shvatanja ) koji nije pokleko i predao se „srebroljublju“ poput drugih a pre svega Patrijarha Irineja koji svojim cinjenjem i ne cinjenjem nije dostojnik nasledstva Trona SPC-a na kome je bio Patrijarh Pavle koji je za zivota bio svetac koji hoda, nas srpski i narodni Patrijarh.

  7. Ovaj čovek stvarno ima petlju, koja je neophodna u današnje vreme ako želimo da promenimo ovu pošast na vlasti!
    Vladika Grigorije, čestitam Vam na hrabrosti da stvari nazovete pravim imenom i da kažete diktatoru ono što svako od nas treba da mu kaže. Želim Vam pun uspeh u životu, i da znate da ću ponovo da dolazim u našu crkvu u Nemačkoj zbog Vas!

  8. patrijarh ga „oterao“ u Nemačku jer je Vučić to od njega tražio. Nije mogao da izdrži kritiku od Grigorija jednom do dva puta godišnje. Svaka čast Grigoriju, čovek veoma umereno kritikuje ovu vlast a opet se našao na meti njima. Samo još jedan dokaz u kakvoj diktaturi mi živimo.

  9. Lepo je što je progovorio i govori o podelama u društvu. Meni je to manje-više poznato, pa bi mi bilo interesantnije da progovori on, ili neko drugi o podelama iza „gvozdene zavese“ zvane Srpska pravoslavna crkva, Sinod i Sabor. Odatle slabo cure informacije.

  10. E, moj fra Grgure, zaista si dostojan onoga-kome-služiš! Samo nastavi, ti si tvoj put odabrao i uporno istrajavaš na njemu, nažalost!

  11. Casni oce, ostavimo politiku politicarima, vi ste mnogo pametan covek, ucinite da ovaj narod vrati veru u Crkvu, a posle ce sve doci na svoje mesto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.