Erdogan u poseti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Boraveći u Turskoj prvi put sam video kako funkcioniše moderni porodični kapitalizam i zaista bih voleo da ta iskustva pretočimo u Srbiju.Svi sve rade a odnos prema gostima i klijenteli je neviđeno pristojan i profesionalan.

  2. Dvojac bez kormilara,demokrate Evrope.Jedan vec opoziciju stavio iza resetaka,drugi se priprema.Erdoganova Turska vec 40 godina stremi ka EU no Vuciceva Srbija ce i taj rekord srusiti.
    Culi Turci da su u Srbiji radnici kao robovi pa zbog vekovnog iskustva sa tim navalili ponovo.
    Nigde u Evropi nemogu vise ulagati pa ce ovde.
    Vucic i Erdogan, nasla krpa zakrpu.

  3. Dali se IKO SEĆA ONIH,PORUKAsadašnjeg Patrijarha,, NEĆE NACIJA DA SE VRAĆA Pet vekova unazad ,u vrema Turaka Več da se,,ukrca,, u mali čamac,UZ VELIKI,,sa ,pravoslavnom,Braćom u Majčici,Rusiji. A u Rasimovoj, regiji, i Zukorlićevoj,,izrodnici,s,usvojenim,,Institutom za Kreacizam kao,nauke,, nebeše ni njih,da,osvetlaju,, gosta,,poštovanjem, koje nema ni u matičnoj zemlji,niti EU ,niti civilizoivanom svetu,21 veka.KOD NAS odvajkada Nije Demantovana,, poturice gore od Turaka,,

  4. Ako odu zajedno u Prizren Erdogan može opet da poviče kao što je o učinio kada je posetio "državu" Kosovo_ "Kosovo je Turska, Turska je Kosovo!" Ili će to to da uradi kada posete Kalemegdan i Tašmajdan?

  5. Kada je Fenerbahče osvojio titulu slučajno sam na jednom turskom staelitskom programu isto veče video sednicu vlade i Erdogana kako ushićeno izgovara i bez greške samo prezimena: Obradović, Boganović, Kalinić, a prustni na to frenetično apaludiraju. Bez ikakvog političkog podkonteksta, bila je to vrlo simpatična situacija.

Ostavite komentar


Politika

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad 10

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad

Umesto čestitke, radnici Srbije su za Prvi maj od Aleksandra Vučića dobili obećanje da nikada neće smanjiti radnu nedelju na sedam sati, čemu teži ceo svet, uključujući i Crnu Goru, koju je uvredio da su neradnici, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, reagujući na izjavu predsednika Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.