Etički odbor DS doneo preporuku da Gordana Čomić bude isključena iz stranke

Ostavite komentar


  1. Gordana Comic je jedina pozitivna, pametna, odmerena i normalna osoba u postojecoj Demokratskoj stranci. Skoro sinonim za ime stranke, po kvalitetima blize Djinjdjicu nego bilo ko drugi iz postojeceg zalosnog skupa. Ako ne bude vise u Demokratskoj stranci, olaksace mi, definitivno cu ovu stranku izbrisati. Nazalost!

    1. Bekice da se kladimo u 100e da će se dotična pojaviti na vašoj listi SNS za republički parlament!

    2. Ne razumete demokratiju. Različita mišljenja u okviru stranke ili bilo koje organizacije, čak i firme, to je u redu. Kada se donese odluka ili je sprovodiš ili napuštaš stranku.

    1. Ko je vodja?Djilas,Jeremić ili Boško?Znači to je ta demoNkratija?“Ako ne misliš kako ti ja kažem,videćeš šta će da te snadje“.Podrška Gordani Čomić, i ako izadje na izbore dobiće više nego ovi iz SzS (Saveza za Sotonu).

    2. Da ste sledili ovu pametnu i dostojanstven damu, vi bi gospodo i danas bili na vlasti. Ovako, iskopaste raku, ostalo je samo da uskočite u nju.

      1. Gospodine djole ta dostojanstvena dama kako kažete je bila u vrhu vlasti prenekoliko godina i šta je uradila da bude više žena na listi ništa. Ovo je očigledno kršenje odluke stranke jer je tu zahvaljujući stranci a ne svojom zaslugom. Gospođi je izgleda zasmetalo što više neće biti na grbači države ali će verovatno preći u neku stranku koja je u skupštini da bi opet bila na kazanu.

  2. Podržavam Gordanu Ćomić! Pojedinci iz Demokratske stranke utiru siguran put ka njenoj propasti.

  3. Gospodju Čomić smatram kao osobu koja ima integritet. Pored toga da je postavljena na mesto predsednice DS ta partija bi bila na putu oporavka a ne novih raskola. Lutovac je kao loš stečajni upravnik samo sprovodi šta slovo zakona kaže i dalje od toga ne. Na skupovima sa ostalim opozicionarima Lutovac je po strani kao da je DS novoformirana partija, a Dveri na čelu kao da nisu jedva prebacili census.

  4. Posle više od 20 godina u poslaničkoj klupi, nije lako izaći iz nje. Tolike godine prosipaš maglu, trpaš naše pare u džep i lepo ti je. prvi put, sada kada mora da se sama brine za posao ona bi i u sns samo da ostane u istoj klupi. Zato su demokrate tu gde su. Kada budu našle prave i čestite ljude, eto njih ponovo na vrhu vlasti. Nadam se da će ih ovo još više otrezniti.

  5. Comic je parazit koji zivi na racun gradjani 30 godina. Nikad nije imala nikakvu vecu odgovornost. Nema rezultate. Izračunati koliko je ona kostala gradjani srbije.

  6. Gospodja Čomić mi je beskrajno simpatična. Žao mi je zbog loših poteza u DS. Nadam se da neće biti isklučena.

  7. Sad kad Vucic prihvati tvoj predlog i pocne danima da prica kako je za dijalog i kako se opozicija u Srbiji postuje, gde ce mu biti kraj

  8. Svi anti-bojkotari da budu isključeni iz ds/szs/itd. Nema kompromisa oko najbitnijih pitanja po sudbinu Srbije!

  9. Zar ona nije već u SNS-u?
    Pre skoro 30 godina, na letovnju u Čanju, nju i ćerku je dovezao ‘stranački auto’ … čulo se jer su imali manji udes na prilazu moru…
    Od tada je za mene završila ulogu političarke !!!

  10. Izvinite g.Comic, sta je bio cilj predloga ovog zakona u predvecerje izbora, da se prihvati pa da onda kazemo kako je sve ok. Pitam ovo s obzirom na cinjenicu da g.Comic pripada odredjenoj struji u DS koja je mizerna a koja se i te kako zalaze da se izadje na izbore a mali Alek ce biti dobre volje pa ce im pomoci da predju cenzus. Naravno da nam treba vece ucesce zena, u Nemackoj gde zivim, godinama procaju o 30 posto zena u menadzmentima i UO velikih kompanija ali to za sada ide traljavo. Nije vreme draga Goco ni za kakve predloge zakona, ni za prekid bojkota bas u vreme kada evroparlamentarci borave u Beogradu.Shvatam da je vama i ekipi lepo da primate plate u Skupstini ali bojkot u ovom trenutku, najbolje je resenje

    1. Nadam se da ste gledali Utisak nedelje u kome, kada je Olja Beckovic sa opaskom pitala Obradovica kako bolkotuju parlament a primaju platu…na sta je on odgovorio da se oni pojavljuju i daju izjave u parlamentu, te tako opravdavaju svoju platu. Znaci svi koji bolkotuju parlament, primaju platu!
      Drugo, nisam sns simpatizer, naprotiv! Vrlo sam demokratski orijentisana i pravicna, u isto vreme, vrlo nezadovoljna stanjem u zemlji i politici koja se vodi. Ali, Gordana Comic se u parlamentu pojavila zbog ispravnog motiva, vrlo vaznog i bitnog zakona.

  11. Predlažem da Lutanovac zakaže sednicu DS-a i isključi samog sebe.

  12. Jedan od heroja kvazidemokratije, “Druge Srbije“ i svega loseg sto nas je zadesilo od 2000. Pre nego sto obrisete komentar pitanje: Cime se ona bavila 20 godina? Koji su rezultati njene dvodecenijske poslanicke karijere?

  13. Etički odbor doneo preporuku da se Gordana Čomić isključi iz DS, umesto da je pohvale zbog toga što je njenom odlukom prihvaćen amandman o učešću 40% žena na itbornim listama.

  14. Oduvek je ona bila trojanski konj i u vreme Milosevica i od 2012.Namestila dupe u poslanicku klupu/mesecno 120000/ i zena zaradi penziju za ovih 30godina a sta je uradila osim NISTA.Kako nas narod kaze covek na kraju pokaze svoje pravo lice.

  15. Mislio sam, kad žene zauzmu važna mesta u društvu da će sve biti lepše i pristojnije. Nažalost nije tako, dolaze nam ambiciozne žene, agresivnije i nepristojnije od muškaraca.

  16. DS -u ne bi trebali da smetaju clanovi stranke koji zele da razmisljaju svojom glavom i donose svoje odluke.Primer je gospodja Comic koja ne zasluzuje da se prema njoj tako ponasa ne samo eticki odbor nego i neki clanovi navedene stranke i predlazu njeno iskljucenje iz stranke jer svojim delovanjem u stranci do sada to nije zasluzila..Na celo DS-a je umesto gospodina Lutovca trebao doci neko mladji energicniji jer i poznata izreka kaze “Na mladjima svet ostaje“.Nisam siguran da je clanovima DS-a bio pravi izbor gospodina Lutovca za lidera jer je on samo prava osoba za clana iste.

    1. Mislite na primer Balša, on je mlad, ali samo to i ništa više ili Kena, takođe mlad, nadimak govori sve. Gđa je bila Vučićev kandidat za Predsednicu DSa, (ptajte Jelenu Trivan, ako ne verujete), ko to ne vidi ili ne želi da vidi, to je već druga stvar!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.