Evropski liberali pisali Komisiji: Zamrznuti pregovore sa Srbijom dok se ne uskladi oko Rusije

Ostavite komentar


  1. Evropski liberali su veliko zlo za EU i za demokratiju. EU bi trebala pod hitno da ih stavi pod kontrolu posto su oni opasni za mir i stabilise u Evropi.

  2. Tuzno je kad neko ko zakera o potrebi EU za Severnim tokom 2 to vidi kao pretnju „svojoj slobodi“.Cist liberalizam je danas pase Politika, razbican kao sto dete razbuca zvecku.Ne mozete da uslovljavate svetske radnicke ulagace u Srbijici jer su spremniiji vise nego ikad da pruze otpor neozbiljnim shvatanjima politike I demokratije.Ende!❣️

  3. Uuu, baš smo uplašeni zbog toga… za Danas je jedino bitno šta saopštava Evropski parlament i zato vas građani ne vole i nekad nećete biti ni ‘N’ od novinarstva jer ste kao većina drugih, obični plaćenici a sve gradskog lagodnog života radi, na kašičicu. Sram vas bilo!

  4. Da ne razgovaramo do daljnjeg,a šta ste tako pametno pa rekli,a da ne zarati….u Evropi,zamalo pa i u celom svetu.naučite da cenite Tudje,….

  5. Evropski gejevi moraju da shvate da Srbija neće sankcionisati Rusiju niti ratovati protiv Rusije.
    Za njih smo zemlja trećeg sveta i našu slobensku rasu n e p o d n o s e, tako da to neće biti teško.
    Jadni Ukrajinci, u šta su ih uvalili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.