Evropski parlament će Rezolucijom tražiti od Srbije da uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar


  1. Dakle pritisci se konkretizuju i iznose javno. Vreme je da se u Srbiji organizuje referendum pa da vidimo koliko graana želi u EU i na osnovu toga da Vlast donosi odluke.

  2. Srbija da uvede sankcije a Nemacka i jos neki i dalje kupuju gas i naftu od Rusije? Kada ce Nemacka da uvede te sankcije, bice neka rezolucija i u vezi toga?

  3. Deset godina su gradjanima ugrozene slobode i sva prava,niko se iz EU toliko nije sekirao a sad je bitno da se Srbija pridruzi sankcijama!!? U Milanovcu nema kristal secera u radnjama!!! Zasto? Pravi se vestacki kriza!!!!

  4. @DRAGAN: Niko te ne sprecava da vec sutra odes u Rusiju. Nema potrebe da cekas referendum.

  5. …kad sve ovo bude prošlost, da li će naši potomci doživljavati ovaj naslov kao mi danas pristupanje kraljevine Jugoslavije Trojnom paktu.

  6. Ko se plaši vrabaca taj ne sije žito, tako da Evropljani možete glasati kakva god vam je želja i volja.Majci Rusiji sankcije NIKAD!!!

  7. Dragane,ok? ali narodu trba konkretno i jasno reci koje bi bile i posledice,odbijanja clanstva u EU i ignorisanja zahteva Evropskog parlamenta.

  8. Evropa nas ne želi. Preciznije, voleli bi da nas nema. Ako je moguće, zamoliće nas da se samoubijemo, da se ne zamaraju dovršavanjem posla koji su započeli 1999. Ako uvedemo sankcije Rusiji, „kupili smo ciglu“. Dokaz, eto, posle sramnog glasanja protiv Rusije u UN, Britanci nas nagradiše naoružavanjem Kurtija. Kad slabić kupi ciglu, nasilnik će sutradan probati da upravo njemu proda i narednu ciglu, priznavanje KiM, otcepljenje Raške, Vojvodine i traktorisanje Srba iz Republike Srpske, i konačno prihvatanje EU guvernera u Šumadiji, jer, kako kaži iskreni evropejci, „Srbima ne treba dati nikakav suverenitet čak ni u Beogradskom pašaluku“.

  9. Uvek smo bili trn u oku Evrope, nikada nas nece prihvatiti, mi smo niza rasa za njih. Kad uvedu sankcije na energente, a ne samo dok njima odgovara, mogu se javiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.