Fajon: Da li ovakvu Srbiju želimo u EU?

Ostavite komentar


  1. Pa ne moze gospodjo i da velicate diktatora vucica i njegovu sektu i u isto vreme da se pitate sta se desava sa Srbijom. Ako bi EU pritisnula sns sektu i njihovog vodju av mnoge stvari bi se promenile. Vi im dopustate da rade sta rade, da gaze po Srbiji, organizuju autobuse pune placenih sendvicara, da zakupljuju naslovne stranice novina, da ne daju nikakvo kriticko misljenje. I posle se gospodjo pitate kakva je to Srbija. Mladi beze iz Srbije jer vide o kakvom se zlu radi. A botovi ko botovi, znaju da kuckanjem dobijaju radna mesta kako za sebe tako i za njihove porodice. A mi ostali koji nismo clanovi sekte sns mozemo samo da se pokupimo i odemo negde, ako imamo gde. Srbija pod sns sektom je dno dna a EU nista ne doprinosi da nam kao narodu pomogne. Prazne price.

  2. A ko aranžira sstanke EU političara sa AV, najvećim diktatorom,ne samo zapadnog balkana!?-Proučite prvo AV sabrana dela na youtube,pa se odlčite za reakciju!

  3. Primitivni, lopovski SNS želi baš ovakvu Srbiju. Ostali deo naroda koji pokušava da ostane normalan verovatno će emigrirati makar u Albaniju. Tako da vi, botine i lopurde koje vas plaćaju – uzmite sve što još niste pootimali. Minuse, molim…Što više…

  4. Od Vojvodine je ostala samo "severna Srbija". San jogurtasa iz "anti-birokratske revolucije" se ostvario. Vojvodinu nivelisati sa Balkanom i svesti je na geografski pojam na vinskim etiketama. Od "juzne Ugarske" iz 1918, zvanicno je postala "Severna Srbija"

  5. Наравно да желе. Шта ће им нека тамо демократска власт која спроводи референдуме… На пример, о уласку у ЕУ?

  6. Srbija je demokratska drzava i nista nije drugacija no vecina drzava Evrope.Malo pogledajte Svajcarsku pa da vidite kakva je tamo situacija.

  7. Pa gospodjo zar niste svesni da sta god rekli Srbi ce okriviti vas a ne sebe? Milosevica ste kudili – Srbi su se zalili kako ih mrzite. Vucica tapsete po rameni – Srbi se zale kako pomazete diktatora.
    Srbi nikad nisu krivi i sve ce uraditi samo da izbegnu odgovornost za sopstveni zivot… valjda ste do sad shvatili gospodzo Fajon

  8. Reči ove gospođe se podudaraju sa svim onim za šta se zalaže i šta priča tzv opozicija u Srbiji,opozicija je izneverila svojke zapadne gazde pa sad sami moraju da preduzmu ono za čega su pomenuti bili zaduženi a to je uništenje Srbije!

  9. Pričate o cenzuri i kako nema demokratije…zašto ne pustite komentar sa nekim drugim mišljenjem koji je neutralno ili nakllonjeno poziciji??????

  10. Realno, ima većinu i niko mu ništa ne može. To su pravila parlamentarizma. Kako ih je nabacio to je manje važno. Na vlasti ga zapravo održava onih 50% koje nikad ne glasa. Zašto mislite da je tih 50% demokratski orjentisano? Da jesu izašli bi na izbore. Bolje da ostanu kod kuće jer je za tu veliku grupu i Šešelj previše tolerantan. Nismo civilizacijski sazreli za parlamentarizam a to i ne želimo ili ne možemo. Dalje od "velike Srbije" i "svetog kosova" ne mrdamo. Suviše smo se duboko ukopali u taj rov

  11. Ova drzava sprovodi psiho-fizicki teror nad gradjanima koji ne dele vrednosti vladajuce sekte i njihovog Firera .
    Ako Evropa cuti na ovakve stvari, onda meni takva Evropa ne treba!

  12. Draga gospođo, u EU postoje mnogo gore države od Srbije, taku da svakako nasim prijemom nista ne bi izgubili!

  13. Eeeeeeeh,a koliko gospodja ima uticaja ?? I Evropska birokratija nije nista bolja od nase !!! Udje na jedno uvo,izadje na drugo !!

  14. Vidim da su botovi na ove vesti zasukali rukave i zdušno blate svoju zemlju i svoj narod. kako da nas svet i EU podrži kada ima Vas takvih, koji ne želite da podržite sami sebe… Nije dobra rabota, nije dobro mrziti.

  15. Nije iskreno ovo što je rečeno. Srbija je kriva za sve, a ALbanci prete, hoće Veliku Albaniju, a to nije pretnja samo za Beograd već i za Grčku, makedoniju, Crnu Goru, tako da ova gospođa treba malo da smanji ton. A Bugarska i Rumunija su veoma uspešnije zemlje od nas pa su u EU..nemojte nas lagati.

  16. Aman dobri moji zemljaci, napredak nije puko popravljanje prošlosti. On je neprekidno kretanje prema budućnosti. Vidim da ovde ima onih što ostavljaju komentare, koji kada ujutro ustanu prvo mrze sebe a zatim ceo svet.

  17. Neuspeh nije fatalan, ali neuspeh da se promenimo na bolje, može biti.

  18. Ako postupaš dobro sa ljudima i oni ce postupati dobro s tobom.. u devedeset posto slučajeva.

  19. Ne želimo je ni mi ovakvu ali uporno biramo Vučića. A i vi ćete svi da poletite na inauguraciju jer vam obezbeđuje džaba radnu snagu porobljenih sopstvenih građana.

  20. Ovih dana u beogradskoj gradskoj upravi, dele se resenja za stalna radna mesta svima koji su zavrsili sabacke fakultete i do sada radili na privremenim i povremenim poslovima, kao nagrada za uredno spontano posecivanje otvaranja svih tunela, mostova i autoputeva (koji odmah zatim bivaju zatvoreni da bi se nastavili radovi). Da li je Zakon o zabrani zaposljavanja u administraciji prestao da vazi?

  21. Crvena je krvca što kipi u nama;
    Crvena je munja što oblak prolama,
    Crveno je nebo kad se zorom smije,
    Crven nam je barjak, što se gordo vije,
    Crvena je mržnja u našim grudima,
    Pa i gnev je crven što nas obuzima.
    O, tirani, čujte — ne treba vam kriti —
    I osveta naša crvena će biti.

  22. Ko kaže da je u Srbiji dobro, taj je nitkov.
    Ko kaže da je EU bez mana i taj je nitkov.
    Ulazak Srbije u EU je mnogo bolje rešenje nego ostati da se davimo u ovoj septičkoj jami od države.Problem je samo što nas vlast vuče za nos. Priča da hoćemo u EU a beži od primene njihovih
    pravnih i drugih standarda kao đavo od krsta. A EU ima vremena. Ne očekujte Srbi da će EU više boleti vaše muke nego što bole vas same!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.