Filip Balunović: Vučić je s pozornice video da je njegov skup fijasko

Ostavite komentar


  1. To sto bi neki voleli da je skup bio Vucicev fijasko, to je druga stvar.

  2. Vucic ima ogromnu podrsku gradjana Srbije koji prepoznaju njegov trud i napor koji je ulozen zarad pozitivnih rezultata Srbije!

  3. Neka kaze neko ovom filozofu da je njegovim gazdama na izborima zagarantovan fijasko, dzaba sad prica razne budalastine.

  4. Bravo, sad kad to znamo (da je Vucicev skup bio fijasko) , hajdemo na izbore da smenimo diktatora. Ili necemo izbore?

  5. U bre, al’ se sendvičara od ranog jutra sjatilo… Pa vi ste prvi dokaz da mu je frka, a?

  6. Vidim, čita se Danas, a? Zauzeti svojim poslom, ne osećate miris dolazeće slobode! Osvestite se.

  7. Diktatori se ne smenjuju na izborima.Oni se hapse zajedno sa najbližim saradnicima i procesuiraju po zakonu.Pa posle bez diktatora na čelu države i bez televizija u službi propagande na izbore.
    Jel može ?

  8. Opozicija se vodi izrekom ZAVADI PA VLADAJ! Međutim, na tvrd su orah naišli! Plašim se da će se desiti “ Trd je orah voćka čudnovata , ne slomi ga al zube plomi“

  9. 60% ali nekada. To se više neće ponoviti i rejting može samo dole. Ni na zadnjim izborima nebi formirali vlast bez Dačića. Sledeći izbori pad i masovna hapšenja. Bitno je da Đura blokira aerodrom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.