Filips i Server: Grčka će vrlo verovatno priznati Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ju sram ih bilo! E ove godine ću iz inata na Tasos a ne Pefkohori

  2. Nema šanse. U ovom životu nema šanse.
    Ovo je provokacija.
    Prijatan dan, želim svim ljudima dobre volje.

  3. Da je ovo izjavio neko kredibilan pa da se zamislis, medjutim to su izjave Servera i Filipsa a njihove izjave imaju tezinu taman koliko i izjave Vucicevih bot-„strucnjaka“ sa Pinka.

  4. Tih pet zemalja evropske unije (EU) nisu priznale Kosovo, zbog svojih razloga, a ne zbog Srbije. Grcka je priznala Makedoniju odn severnu Makedoniju. Zasto slicno ne bi bilo i sa Kosovom da se ovaj pojam ne bi mesao sa Albanijom.

    1. „GOSPODIN“ SERVER TREBA TEKSAS DA USTUPI MEKSIKU A NE DA DELI TERITORIJU SRBIJE…

  5. Dobro je da je server D.Server ipak na kraju poentirao, a to je da Grčka i ostale četiri zemlje neće priznati lažnu državu stvorenu otimanjem tuđe teritorije…

  6. Priznali oni ili ne, mi priznajemo iskljucivo Kosovo i Metohiju kao srpsku pokrajinu.

  7. Dijalog BG i PR će trajati duže nego što advokat školuje decu. Ako misle da priznaju Kosovo neka to učine dok nije počela prodaja vaučera za letovanje. Posle može Srbija da ocarini sve ,,studente“ ili da poništi sve prethodno izdate diplome… Tako se prijatelji ne ponašaju.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.