Frakcija POKS: Krivična prijava protiv Vojislava Mihailovića zbog lažnog predstavljanja 1foto: POKS

Pokret obnove Kraljevine Srbije javlja da će podneti krivičnu prijavu protiv Vojislava Mihailovića „zbog lažnog predstavljanja, narušavanja ugleda stranke i obmanjivanja javnosti“.

„Neće dugo vremena proći pa će javnost videti da će pučisti iz Novog Sada i Bečeja potpisati koaliciju sa DSS ispred stranke Za Kraljevinu Srbiju, a u pitanju je stranka koju je pučistima ustupila Maja Gojković nekadašnja predsednica Narodne partije. Oni su tu partiju samo preimenovali, to je lako proverljivo na sajtu ministarstva. Koalicija „NADA“ koju čine DSS i stranka Za Kraljevinu Srbiju (Narodna partija Maje Gojković), zloupotrebljava ime Pokreta obnove Kraljevine Srbije, navodeći u svojim saopštenjima da smo i dalje deo koalicije, iako smo uredno raskinuli koalicioni sporazum. U pitanju je klasična obmana javnosti. Jedini zastupnik POKS je Žika Gojković i u narednim danima obavestićemo javnost na koji način će POKS izaći na izbore“, saopštava POKS.

Oni kažu da je za nedelju u Beogradu zakazan izborni dan, ali ne „Pokreta obnove Kraljevine Srbije“, nego stranke „Za Kraljevinu Srbiju“ koja zajedno sa DSS, čini koaliciju „NADA“.

„Danima se iz centrale te stranke poziva i uznemiravaju naši članovi isimpatizeri. Podsećamo članstvo i simpatizere da je predsednik Gradskog odbora POKS Beograd gospodin Božidar Pavlović. Za svaku zloupotrebu, pravni tim POKS podneće krivične prijave protiv odgovornih lica, kao što će to učiniti u slučaju Vojislava Mihailovića“, upozorava POKS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari