General Pavel nije pomenuo Srbiju

Državna politika Beograda je da diskvalifikuje NATO iako ima potpisan sporazum IPAP
CEAS Jelene Milić o izlaganju šefa Vojnog komiteta NATO

Ostavite komentar


  1. Jasno da ce NATO odgovoriti na vezbu ruske i srpske vojske blizu NATO graniceHrvatska,kao i izlaskom T.Nikolica sa oruzjem na Drinu-nema nikakve sumnje.

  2. Dajete prostor CEAS-u/Milicevoj iako se zna da njenu NVO izdrzava izmedu ostalih stranih izvora bas NATO. Pa sta je to onda – NVO ili produzena ruka NATO-a u Srbiji?

  3. Jelena Milić je davno Srbiju izbrisala sa svih karata pa tako i sa Balkana. Pominjući Balkan ovaj "mirotvorac" "nije mislio" na Srbiju zar ne? Interesantno je da ova vojna alijansa za poslove na ovim prostorima angažuje ljude koji imaju "jak želudac". On je, za razliku od savesti, neophodan da bi njihov "izvršni partner" mogao da svari sve ono štp mu se servira kao zadatak. Ja mislim da gospodja Milić, koristeći ovakvu logiku može da dokaže da ni bombe bačene na Srbiju nisu bile bombe NATO-a i SAD već "medjunarodne zajednice". Ako se ne radi o običnom i prostačkom licemerju onda je u pitanju vrhunski cinizam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.