Gervala: Neće biti Zajednice srpskih opština, nećemo Bosnu na Kosovu

Ostavite komentar


  1. U svakoj državi po mala srbijica, da stvara nevolje susedima.
    Srbija ne žeim mir. Dokazala je 90-tih, evo opet.

  2. Srbija je mogla sa komunistima da stvori Albaniju u Srbiji,tad vam nije smetalo.

  3. Pa čemu onda briselski sporazum? Onda je ništavan i vraća se sve na prethodno stanje. Ili je takav dil i bio samo da bi mali Alek ostao na vlasti uz podršku EU?

  4. @slobodan petrovic

    Slabo ti ide to trolovanje, ni ono sa Grckom a kamoli ovo.

  5. Vrlo jednostavno,skupstina ponisti sve dosadasnje sporazume i izglasa privremeno okupirana teritirija,kad moze Kipar,sto ne mozemo i mi.

  6. Kada bi postojeće automobile zamenili električnim koliko bi trebalo da otvorimo novih termoelektrana na ugalj da bi te automobile redovno punili?Da li je to veće zagađenje ili manje? Nepravimo rudnike i jalovišta po Srbiji.Ostavimo nešto i mladima,bar zdravu sredinu,imaju na to pravo!

  7. Znali smo to Jos iz vremena vladavine SOCIJALISTA I JULA STRANKE. Vreme je da se stvori stabilnost u regionu I narod prihvati realno I objektivno stanje.

  8. Gervala: Neće biti Zajednice srpskih opština, nećemo Bosnu na Kosovu

    Da se ja pitam, sve što vi date Srbima, Srbija treba da da vama Albancima.
    Ako mislite da je unitarna država najbolja, onda da ukidamo autonomiju KiM.
    Ako Srbima date autonomiju, je daje i Srbija vama.
    A ako ste za otcepljenje od nas, onda da se i Srbi otcepe od vas.

    Jel’ to taj reciprocitet?

  9. Kosovo je nezavisna drzava. Nismo mi ludi da stvorimo ZSO . Srbija preko ZSO bih zatim pokusavala da ugrozi suverenitet R.Kosovo. Kosovo je od 1999 god slobodna zemlja. Neverovatno je da postoje jos neki srbi koji stvarno sanjaju da je Kosovo deo Srbije. Ne znam da li postoji negde na svetu ovakav narod, koji nema nikakve veze sa realnoscu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.