Glasno za omladinu Bor: “Znamo da vlast grada Bora raspolaže velikim budzetom, ali hajde da se troši domaćinski” 1Foto: J. B. K.

Iz Glasno za omladinu iz Bora, kažu, da posle propalog tendera za rekonstrukciju krova na zatvorenim bazenima, Gradska uprava je raspisala novi tender.

Prema njihovim rečima, za očekivati je bilo da će vrednosti biti ista, ali gradska uprava, kako oni tvrde, uvećala iznos ovog tendera za oko 30 odsto predhodne vrednosti.

“Nejasno je zašto je ovaj posao, kada je tender raspisan krajem jula prošle godine vredeo 21 million, a sada, pet meseci kasnije vredi preko 30. Činjenica da vlast vodi katastrofalnu ekonomsku politku i da inflacija u Srbiji strmoglavo raste, ali iz dana u dan se preteruje sa prenapunpanim cenama. Znamo da vlast grada Bora raspolaže velikim budzetom, ali hajde da se troši domaćinski, jer to je novac svih građana Bora”, kažu iz Glasno za omladinu.

Ističu, da su svakako u ovoj igri najveći gubitnici plivački i vaterpolo klubovi grada Bora, koji su, kako oni napominju, “ni krivi ni dužni ostali bez mogućnosti da treniraju u sopstvenom gradu, a sve zahvaljujući katastrofalnom vođenju grada od SNS-SPS interesne grupe”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari