Glasno za omladinu iz Bora poziva da se u nedelju izađe na birališta i glasa protiv SNS-a i SPS-a 1Foto: J.B.K.

“Najnovija dešavanja oko navodne nuklearne elektrane u Boru pokazala je da vlast SNS-a i SPS-a ne brinu o javnom interesu i da zastrašuju građane zarad jeftinih političkih poena”, kažu iz Glasno za omladinu iz Bora.

Prema njihovim rečima, zrelost takvih postupaka je na nivou dece u vrtiću, te zbog toga ne sme da se dozvoli da takve osobe vode i državu.

“Dnevni red 13. sednice Skupštine Bora pokazuje da su inicijatorke referenduma za izgradnju nove bolnice bile u pravu u vezi pravne procedure, da je vlast SNS i SPS obmanjivala javnost oko procedure i na taj način onemogućila da građani Bora pokažu svoju volju i da na najdirektniji način izvrše svoje suvereno pravo. Svakako da je ovaj postupak vlasti vredan kažnjavanja. Vidimo, takođe, da u kampanji Bolnica maltene nije spomenuta”, ističu iz Glasno za omladinu.

Ističu da je grad oblepljen brojkama na panoima, a na njima nema da jednu klupu plaćaju preko 100.000 dinara i da je jedan “tajkun” dobio tender za izgradnju nove toplane.

“Ovo zlo koje je nadvilo našu Srbiju mora da ode. Način da se upali svetlo i otera mrak je da se glasa protiv ovih koji su na vlasti, zato, 17.12.2023. godine budite svesni da je vaš glas presudan i zbog toga izađite na birališta”, zaključuju oni.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari