Glišić: Da su sutra predsednički izbori Vučić bi ih dobio 1Foto: SNS

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da veruje da ukoliko bi sutra bili predsednički izbori Aleksandar Vučić bi ih bez sumnje opet dobio.

Glišić se, gostujući jutros na TV Hepi, osvrnuo na obaveštenje predsednika Srbije i SNS Vučića o formiranju “Pokreta za odbranu države”.

Vučić je od prvog dana svog mandata bio narodni predsednik. On je jedini predsednik u istoriji Srbije koji je išao među narod, među sugrađane, razgovarao sa njima, slušao njihove probleme i rešavao ih. Borio se za njihove interese, rekao je Glišić, a prenosi SNS na svom Tviter nalogu.

Glišić napominje da je predsednik Vučić posećivao mesta u kojima nisu nažalost nikada bili ni predstavnici lokalnih vlasti.

To dovoljno govori da prethodni predsednici nisu imali dovoljno sluha za potrebe građana. Znači da su manje i brinuli o potrebama građana. Vučić je suprotan od svih svojih prethodnika i išao je „na noge“ građanima, rekao je Glišić.

Predsednik od subote kreće u obilazak mesta po Srbiji, počinje od Vranja… Ovo je potvrda odgovornosti snažne politike koju on vodi prema svim građanima Srbije i zbog toga ga građani i željno iščekuju, poručio je Glišić.

U kontekstu međunarodnih pregovora o Kosovu, Glišić je primetio da “nažalost, ima i onih neodgovornih koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju zarad političkih poena”, prenosi SNS na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari