GO SNS Vranja: Politički amaterizam Đilasovih sledbenika 1Vranje Foto: Radmila Marković

Reagujući na saopštenje Stranke slobode i pravde (SSP) na sadnju drveća na području grada Vranja usred zimskog  vremena Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) je odgovorio da je reč o elementarnom neznanju i neinformisanosti, jer kako navode naprednjaci „svaki sadni materijal sadi se od prvog do početka drugog vegetacionog perioda, ili od novembra do aprila“.

U saopštenju dostavljenom Danasu navodi se kako je „neshvatljivo da oni koji se kriju iza očuvanja životne sredine i organizuju ekološke proteste batinaša i nasilnika pod nazivom „Ekološki ustanak“ javno istupaju protiv realizacije komunalnog programa u Vranju koji počinje sadnjom drvoreda“, uz optužbe na račun predsednika SSP Dragana Đilasa.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde, danas se oglasio saopštenjem u kome kritikuje „sadnju mladih stabljika drveća“ na širem području grada, kritikujući ovaj potez i direktno prozivajući gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića za „antiekološke poteze“.

Poslednjih dana u Vranju je počela sadnja mladog drveća na području više ulica u širem centru grada u okviru realizacije gradskog Komunalnog plana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari