Godfri: Realno uspostavljanje stabilnije ekonomske saradnje Srbije i Kosova

Ostavite komentar


  1. Ceo tekst je realan ali je zadnji pasus daleko najbitniji a Srbiju. Imamo dve strane i obe lazu. Opozicioni mediji objavljuju gomilu lazi i neutemeljene, senzacionalističke vesti koje plasiraju spoljni faktori sumnjivih namera dok vlast zataskava neke istine preko svojih medija. I jedni i drugi su na suprotnoj strani od istine.Ekstremnost jednih izaziva ekstremnost drugih i jedina zrtva je kao i uvek narod. Nemamo pro-narodne medije. Ali zato imamo gomilu pro-rezimskih, pro-evropskih, pro-americkih pa cak i pro-ruskih medija. Ekstremisti svih strana ubijaju istinu. Dok god se ne budu zestoko sankcionisale lazi u medijima nece biti boljitka ni za narod ni za Srbiju. Bogami cini mi se da trenutno ni u Americi a ni u nekim drugim zemljama nije bolje. Sta rade neki mediji gospodinu Trampu u Americi ? Sukob republikanaca i demokrata presao je sve granice pristojnog. Sukob na svetskom nivou suverenista i globalista. Gde ide ovaj svet ?

  2. Sankcije medijima koji lazno izvestavaju moraju da budu tolike da u zavisnosti od izrecene lazi mogu da ih nateraju da nestanu. Nema to veze sa slobodom govora. Sloboda govora je za ISTINU a ne za LAZI.

  3. A šta kažete Vaša ekselencijo na niz neprimerenih karikatura u Danasu gde Koraksić brutalno ismeva predsednika SAD i zašto cenzurišu svaki afirmativni komentar posvećen Vama, predsedniku Trampu i Grenel. To neprimereno ponašanje prema predsedniku Trampu i Vama lično (upoznavanje kulinarski specijalitet i poštovanje srpskih pravoslavnih obreda u Danasu i tzv. opozicionim medijima) nailazi na podsmeh dok u „Režimskim“ medijima toga nikada, ali nikada nije bilo.
    Inače, ubeđen sam da su naši opozicioni mediji ustvari produžena ruka Trampove opozicije.

    1. He… Hehehe… Koraks je izgleda pročitao moj komentar, pa za promenu potkačio malo Putina.
      Čudo da nije na svoj način čestitao Trampu 4.juli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.