Godfri za VOA: Pomoć Srbiji iz bilo koje zemlje ne treba politizovati

Ostavite komentar


  1. Gospodine ambasadore vi ste novi ovde i jos neznate da smo mi narod sa dvojnim standardima iako to prepisujemo vama zapadu. Novac od vase velike drzave i EU,kao pomoc mi precutkujemo a od Kine i Rusije velicamo. I jos se bratimimo a ja zivim u Rusiji pa nesto nisam primetio da sam tu brat. Dvolicnost je mnogima vrlina u Srbistanu a ja se nadam izlecenju i da postanemo kao sav normalan svet. Hvala vam puno,ziveli.

  2. Odlično gospodine Godfri, kažete donirali ste Srbiji milijardu dođete nam još sto puta toliko na ime ratne odštete. Ljudske živote i hiljadugodišnje zagađenje ne možemo da vam naplatimo, ali Bog će.

  3. Recite to ovom osionom diktatoru i samokrunisanoj sveznalici Aleksandru Vucicu yzv predsedniku „necega“ a da to nije „nasa Srbija“ nego njegov „pink-ovski imaginarijum“.

  4. Moju poruku saučešća njegovoj ekselenciji niste objavili. Valjda se to kosi sa uređivačkom politikom Danasa.

  5. Covek je u pravu. Ali zaista ozbiljan problem,da su te iste USA,
    nanele i dalje nanose ogromne state zadnjih sedamdeset godina.
    USA nisu ono sto su bile. To je strogo kontrolisana ne samo drzave,vec citava jedna civiizacija,samozvana „zapadna“.
    Ne samo antipropagandom,direktnim neprijateljstvima i ratom protiv Srba i pravoslavlja,a za racune islamista,neoliberala i svojih poslovnih interesa. Knjigu mogu napisati o tim stetama i bezobzirnosti. Hvala za pomoc,ali oni su ti,anglosaksonska logika i „moral“,koji su od svega napravili,interesa i zloupotrebu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.